Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 784



Asnimo Viubasquet 72 - 54 C.B. Capdepera Cafè3 Sènior Masculí

Partit irregular del nostre insular que s'enfrontà a uns dels equips més complets de la lliga, el qual fa pagar molt car les baixades de ritme i de concentració. Tot i que el resultat no reflecteix el que realment fou un encontre disputat, en el qual a l'inici de l'últim període els gabellins se situaven a 6 punts per sota dels locals. La veritat és que els alts i baixos del nostre equip fou el factor determinant perquè no es pogués dur a terme una remuntada èpica. Cal dir que als moments bons l'equip aconseguí realitzar un notable joc, sentint-se, fins i tot, superior als locals i això són bones notícies per a un grup que encara els hi queda tot un mes ple de partits que hauran de saber disputar. Ànims equip.


Sant Pere - C.B.Capdepera premini femení

S'atraca el final de la temporada per les petites del club, el que fa que gaudeixin de cada partit donant el seu màxim en tot moment. El passat dissabte quedaren demostrades les ganes que té el Preminí Femení de jugar a bàsquet, ja que ni el sol ni la calor va ser un impediment per elles. Van fer gaudir, una vegada més, a tot el públic de tot l'aprés als entrenaments, van animar-se constantment i van poder aprendre nous aspectes, que foren aplicats amb facilitat. Podem dir així que el penúltim partit va ser tot un èxit! Els entrenadors estam molt contents de totes les nines. Enhorabona a cada una d'elles!





C.B.Capdepera premini masculí - Son Servera

Bon partit dels preminis masculins a Capdepera. Aquesta vegada els ha tocat demostrar el que han après contra l'equip de Son Servera. Un partit molt divertit, on els nins varen poder gaudir de jugar a bàsquet, amb una intensitat molt bona. Moltes gràcies als companys de Son Servera, desitjant-los el millor pel que queda de temporada.



CB Capdepera Noah's Infantil 62 - 50 Hispania.

Espectacular partit el que hem viscut aquest dissabte a Capdepera, en què els nostres infantils han guanyat a un equip contra el que varen perdre de 40 a la primera volta. Des del primer minut s’ha demostrat que els gabellins sortien a guanyar el partit, marcant el ritme i augmentant la diferència quart a quart. Al darrer quart han tengut un petit moment en què la concentració ha baixat, però han sabut refer-se i al final la victòria ha quedat a casa. Enhorabona als nins/es per la seva feina.




Felanitx - C.B. Capdepera Mini Mixt

L'equip Mini visità els companys de Felanitx en un encontre en el qual els gabellins no feren el seu millor joc. Els jugadors i jugadores s'excusaven en les males condicions d'una pista sense espai per poder treure i que relliscava molt, el que impossibilità la sortida al contraatac i el joc ràpid al qual estan acostumats, però el que han d'entendre és que no sempre jugaran a la pista de Capdepera, ni amb les pilotes ni amb les cistelles que estan acostumats i que les circumstàncies no sempre seran les mateixes, això forma part del seu aprenentatge. La part positiva és que tots aportaren, lluitaren de valent i mantingueren una bona aptitud durant tot el partit, aspectes molt valorats pel grup i sobretot per l'entrenador. Ànims a l'equip i a continuar millorant.

 

Bàsquet Sineu 71 - 56 CBC Pinturas Romero

Derrota davant un dels eterns rivals d’aquesta temporada. El juvenil de Capdepera va començar el partit amb molt poca intensitat, fet que propicia en el rival una defensa tancada a l’inici del partit. Amb una diferència de 12 des del principi de l’encontre que es va mantenir al llarg de tot el partit manco en moments puntuals que va ser possible apropar-se al Sineu. El poc encert i la baixa intensitat foren la raó d’aquesta derrota tan dolorosa davant un rival directe.





#aravadeboaravadebàsquet