GUANYA

EL DERBI

1ª Regional
Escolar 0 - Pto Cristo 1
    Aquest era un partit un tant especial, primer per la rivalitat, i llavors pel fet de que venien a jugar fins a quatre jugadors que l'any passat formaven part de l'estructura de l'Escolar (Mariño, Domi, Adri i Sergi, aquest ara lesionat) i un que fa temps que també hi va jugar, juntament amb Biel Torres com a entrenador. El partit no va ser d'allò que passes gust de veure, però el que conta és l'efectivitat i d'aquest tema en Biel en sap una estona llarga i crec que ens donà una classe de com es guanya un partit a Primera Regional. Fer un gol amb jugada assajada i amarrar molt  bé la defensa, aquest és un sistema que en Biel té per mà i ahir no va fer res diferent. L'Escolar tenia per mi dues baixes importants (Jaume Moll i Rafa Navarro) i es va notar massa que no hi eren. També el que resulta molt difícil és guanyar partits  si necessites 80 minuts per tirar a porta amb perill i  fer el que has practicat durant tota la setmana a pilota aturada, ja que ahir totes les faltes es varen improvisar o aquesta és la meva impressió. El que no va improvisar va ser el P Cristo al llançament de la falta que  va originar el 0-1. Però això ja és passat i ara el que compta és mirar cap a Binissalem, que és el proper adversari. Les coses es compliquen setmana a setmana i ja son 12 els punts de diferència amb el líder. Si tot segueix amb aquesta dinàmica, la segona volta haurà de ser d'infart per part de l'Escolar i no crec que basti si el que es vol és pujar (DE MOMENT NI EN SOMNIS).

Image

3ª Regional
Sporting Valldemosa 9 – Escolar 2
    La tercera no aixeca el cap i els van fer molt de cas per Valldemosa.

Juvenils
Collerense 1 – Escolar 2
   L'Escolar acabà el partit amb 8 jugadors per dues expulsions i una lesió.

Cadets
Sp Ciutat de Palma 0 – Escolar 1
   Fins a 7 minuts és el temps que va allargar pel final del partit. Va ser un patiment, però els tres punts cap a casa.