Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1013


𝗖.𝗕.𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶́ 𝗙𝗲𝗺𝗲𝗻𝗶́ - 𝗟𝗹𝘂𝗰𝗺𝗮𝗷𝗼𝗿

El passat dissabte el públic gabellí pogué tornar a gaudir del bàsquet femení després d'uns quants mesos. Segon cop jugant contra les companyes del Llucmajor, però partit molt diferent del viscut anteriorment, evidenciant la gran evolució de les nines. L'inici va estar marcat per la por i els nervis, però ambdós van ser derrotats per la valentia al llarg del partit. Les nines van treure la seva millor versió podent gaudir com elles saben del partit posant en pràctica tot l'aprés, però sobretot aprofitant cada situació per aprendre. Donar l'enhorabona a cada una d'elles perquè aquest partit ha estat una gran evidència de l'esforç i la feina que han fet aquests mesos.




𝗖.𝗕.𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗣𝗲𝗿𝗲𝗿𝗮 & 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́ – 𝗣𝗼𝗿𝗿𝗲𝗿𝗲𝘀

Partit molt entretingut per part dels més petits del club. Els gabellins jugaren per primera vegada a Capdepera després de les reformes. Ens demostraren que els hi agrada aquest esport i estan disposats a fer gaudir a tota la gent que vulgui atracar-se a veure'ls, posant en pràctica tots els conceptes apresos durant la setmana i amb un gran esperit de superació.
Enhorabona a l'equip del Porreres per la seva feina i desitjant el millor per a ells.

CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt  60 - 67 Joventut Mariana Sóller

Partit molt igualat el que s’ha vist aquest dissabte a Capdepera que ha acabat amb la derrota del conjunt gabellí. Als primers minuts del partit ja s’ha vist el que anava a ser la major part del mateix: un continu de cistelles per part dels dos equips i una igualtat màxima en el joc, arribant al descans amb 3 punts d’avantatge. Però al tercer període els/les jugadors/es de Capdepera han tengut uns mals minuts que ha suposat posar-se 11 punts avall. La darrera part ha estat la més emocionant, perquè per moments ha semblat que es podia remuntar. Donar l’enhorabona als dos equips pel partit que han jugat. 





#aravadeboaravadebàsquet