Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 840
C.B. Capdepera Café3 Sènior Masculí 51 - 58 C.B. Campos
J.Mariana (Sóller) - C.B. Capdepera Mini Mixt
CBC Pinturas Romero Júnior Masculí 53 - 69 Claus Mallorca




C.B. Capdepera Café3 Sènior Masculí 51 - 58 C.B. Campos

Un altre partit igualat i disputat fins al final, en el qual el Capdepera va estar davant en el marcador durant gran part del partit enfront d'un gran equip com és el Campos, però que no va saber estar centrat als darrers minuts, fet que, al final, passà factura. Com a aspecte positiu cal destacar el bon joc en equip i la bona organització en atac a on ja es veu que el conjunt gabellí te les idees més clares, però en la part negativa hem de mencionar una estranya falta d'encert en el tir de mitja i llarga distancia i desconnexions en defensa en diferents parts de l'encontre que sentenciaren el matx. El nostre Sènior Masculí continua creixent i competint els partits en una lliga de molt bon nivell i aquest és un punt motivacional molt important per als nostres jugadors. Ànims i a continuar treballant.




J.Mariana (Sóller) - C.B. Capdepera Mini Mixt

El nostre mini mixt visità al Sóller, un equip de nivell similar al Capdepera raó pel qual vàrem poder gaudir d'un gran encontre a on es veren grans accions tècniques individuals i conjuntes per part dels dos equips, però sobretot es gaudí perquè els nins i nines d'ambdós equips ens mostraren la seva faceta més esportiva amb un joc de "fair play", companyonia, aprenentatge i diversió. Des de Capdepera volem agrair als nostres companys de Sóller la seva comprensió i el seu bon tracte en tot moment, sobretot amb els nostres nins i nines i donar l'enhorabona als dos equips pel bon ambient i pel partit realitzat. Així dona gust jugar, entrenar i veure bàsquet.


CBC Pinturas Romero Júnior Masculí 53 - 69 Claus Mallorca

Primer partit del nostre juvenil a casa des del canvi de pista. Un partit a on els nostres júniors van començar amb una alta intensitat que va contrarestar l’alçada de l’equip visitant. Però les badades i la baixada d’intensitat al final dels diferents quarts va permetre al rival fer-se poc a poc amb la diferència al marcador. Cal destacar però la bona actuació dels nostres jugadors que no es varen rendir en cap moment.  



#aravadeboaravadebàsquet