Escolar 0

L'Escolar juga bé però no l'acompanyen els resusltats

1ª Regional

Espanya 1 – Escolar 0

Estic per dir que l'Escolar va fer un partit millor que el de la setmana passada davant el Pollença, però amb el resultat en contra, a partir d'una jugada per banda de Tomàs Serapio, que va penjar una pilota dins l'àrea i un davanter rematà de cap sense que Tòfol hi pogués fer res. L'Escolar va tenir un parell d'ocasions per marcar, però ens costa molt fer un gol i això es paga car. El més trist de tot, a banda de perdre tres punts, són les lesions de Joan Garau i Rafa Navarro, que seran dubte per a la setmana que ve, i la inexplicable expulsió de Jaume Moll al darrer minut per una vermella directa que l'àrbitre es va inventar. Ja són tres els partits en què es veu un Escolar totalment diferent a les primeres jornades, el problema és la regularitat amb els resultats, però tot arribarà i no podem badar. Ara a pensar en diumenge al matí, davant el Pto. Cristo, que serà el partit de la jornada. (Biel Torres, Mariño, Adri, Sergi) AL DIA SEGÜENT ES COMENCEN LES OBRES DEL CANVI DE GESPA.

El millor per a mi: Edu

3ª Regional

Escolar 1 – Sta Maria 3

La tercera no aixeca el cap.

Juvenils

Escolar 1 – R.Llull 2

Tan sols vaig veure la segona part i no es poden perdonar les ocasions. Tot i perdre vaig veure un Escolar que juga bé però que perdona i amb això ja se sap.

Cadets

Escolar 1 – Sallista 1

Bon resultat dels de Bernat davant un dels capdavanters de la categoria.

Infantils A

Escolar 2 – Pla de na Tesa 1

Segona part d'infart en què el Pla ens va empatar i va dominar el joc, però amb un segon penal es va aconseguir el 2-1. El més trist va ser el comportament dels seguidors del Pla, que increparen l'àrbitre fins al punt que aquest va aturar el joc. Qualsevol equip de poble, quan va a Palma també ho paga amb els arbitratges.