Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1490

Carlos Faba Vizcueta,

16 temporades de porter titular en el primer equip de l'Escolar








 

Carlos es va iniciar en Zafra (Extremadura), el seu poble natal. Primer va jugar en equips de les escoles i barris; en cadets el fitxà el Diter Zafra per jugar en juvenils; el va fitxar l’U.D. Salamanca per competir en lliga nacional. Una vegada acabada la seva etapa juvenil, va jugar en el De Salamanca i Monterrey, filials de l’U.D. Salamanca, on va estar dues temporades.

L'any 1982 amb la presidència de Miquel Casellas, la directiva de l'Escolar va apostar per un equip competitiu i de qualitat, amb l’objectiu de quedar el més amunt en la taula, i si es presentava l'oportunitat no renunciar a l'ascens a tercera divisió. Carlos estava complint el servei militar a Palma. Una comissió de l'equip de Capdepera es va desplaçar a Palma i se li va proposar venir a jugar a Capdepera; l'anterior temporada l'havia jugat amb el Porreres de tercera divisió.

 Carlos va exigir la condició que li busquessin treball. Quan es va desplaçar a Capdepera, va haver de preguntar on es trobava. Va venir al poble, va estar allotjat i se li va trobar treball en una pensió. Després es va incorporar en les oficines de construcció Gómez-Quintero: hi va estar treballant  uns trenta anys fins a la desaparició de l'empresa.

L'any 1984 formà matrimoni amb la gabellina Maria Antònia Sancho, fruit del qual van néixer tres fills: Paulí, Jaume i Pilar.

Paulí i Jaume varen ser dos jugadors de l'Escolar des de benjamí fins a jugar amb el primer equip. Durant aquest període i fins a la temporada 2018-2019, Carlos va estar lligat amb l'equip de Capdepera: delegat en els equips en què  jugaven els seus fills; al mateix temps i durant temporades, entrenà els porters del club; i la temporada 2018-2019, delegat i segon entrenador del primer equip de l'Escolar.

 

Porreres en tercera divisió temporada 1980-81. Carlos porter titular.



Miquel Bestard