Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1705

Adrià Cardoso, del Judo RENSHINKAN, medalla de bronze a la fase final del Campionat d’Espanya Escolar

 










Aquesta és la primera competició oficial després de la famosa aturada de 14 de març de 2020 a causa de la pandèmia de la COVID19. 

El cap de setmana passat Madrid va acollir la fase final nacional dels Campionats infantils i cadets, en què prop d’un miler d’esportistes i entrenadors hi van prendre part. Totes les autonomies estaven molt motivades, amb ganes de donar el millor en aquesta clausura escolar 2021. 

El Judo Renshinkan presenta dos esportistes,: Soy Tony Frans Theunisse, en categoria cadet (15 a 17 anys) i Adrià Cardoso Bauzà, infantil (13 i 14 anys). Ells van formar part de l'equip de les Illes Balears compost per 28 competidors/es. 


Soy, portà molt bé el combat, però al final és sorprès i no va tenir opció de repesca. 

Adrià inicià molt bé el seu camí cap a la medalla. Guanyà el primer combat d'ippon , el segon el perdé i entrà en respesca per al bronze, va vèncer el primer i el segon combat, ambdós per ippon, després en disputa per a la medalla marcà wazaari a l’inici del combat i als 2'25'' marca ippon se seoi nague. Cal felicitar també a Inès Iglesias i el seu professor José Sánchez, del club Castell Menorca, també per la seva medalla de bronze. 

Balears amb dos tercers llocs, aconseguí a més 2 cinquens de la mà d'Aram Cànovas (Taikukan) i Luna Ferrer (judo Can Pastilla).

Josep Mascaró