Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1413


El Cross Ciutat de Palma va tenir lloc al recinte de la UIB, el cap de setmana del 6 i 7 de novembre, es va repartir en dues jornades. En aquest cros hi va haver inclòs el Campionat de Balears 2021 des de la categoria sub.14  fins a la categoria sènior, ambdues incloses.

La més destacada va ser Maria Servera que, amb un magnífic final, es va pujar al pòdium amb la medalla de bronze. A la categoria sub.18, en Salvador Brunet va aconseguir una classificació molt bona.

Les categories escolars també van tenir el seu inici a la temporada de cros. Molts atletes nous del club van poder experimentar per primera vegada aquest tipus de carreres. Destaquem els resultats de Glòria Jaume 2a a la categoria sub.10 i Maria Femenias 3a a la categoria sub. 12.
 



Cross de Sa Pobla.
2 Campiones i dues subcampiones de Mallorca

Diumenge 21 de Novembre a les instal·lacions esportives de Sa Poblam en un circuit molt complicat pel tipus de terreny que va presentar i l'estreta zona de sortida va dificultar molt la competició amb relliscades, caigudes...

Les categories escolars sub.8, sub.10 i sub.12 tingueren el seu campionat de Mallorca 2021 on van destacar les nines en la categoria sub.8. Chloe Requena 1a seguida de Bàrbara Femenias 2a (germana petita de Maria Femenias), Chloe va sortir primera i així va arribar. La seva companya d’quip la va seguir fins a arribar a meta. A més, en aquesta categoria van participar les dues atletes més joves del club i del campionat: Joana Servera i Joana Falcato.

A la categoria sub.10 Glòria Jaume va aconseguir el títol de campiona de Mallorca. Va sortir una mica endarrerida, però va sentenciar amb un gran final. A la categoria sub.12 amb una sortida accidentada de Maria Femenias, ja que caure només sortir a terra (foto). Així i tot, es va aixecar i remuntà posicions, quedant subcampiona de Mallorca. Na maria va demostrar una magnifica actitud i una gran. Margalida Servera va quedar 7a classificada.

En categoria masculina a la categoria sub. 12 el millor va ser Pere Ginard (16è); en categoria sub.10 Toni Llaneras (19è); i en la categoria sub.8, Honzik Nicolau (17è).

Cal destacar a Salvador Brunet, guanyador de la prova sub.18 i a les atletes sub.14 que, a la prova femenina de aquest cros van entrar a la 2a posició, Paula Lorenzo; 3a posició Maria Servera; i 4a posició Cristina Miquel.