Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 982
Emocionant victòria dels sèniors (Insular Masculí) davant el primer classificat de la lliga.






C.B Capdepera Café3:  74
71 Zona 5: 71









C.B Capdepera Café3  74 - 71 Zona 5
Insular masculí
5 novembre 2021

Partit molt emocionant el viscut el passat divendres al poliesportiu Es Figueral amb victòria del Capdepera. S'enfrontaven el nostre insular masculí (2º classificat a la lliga) contra el "Zona 5" (1r classificat sense haver perdut cap partit). L'encontre fou igualat en tot moment, a on els dos equips intentaren imposar el seu joc, que per moments estava controlat pels visitants, imposant la seva alçada, força física i la seva defensa zonal i altres moments el dominava el Capdepera, podent sortir al contraatac, fent bones transicions i movent la pilota per tenir opcions de tirs alliberats.

Després d'un desavantatge d'onze punts a l'últim període els locals tragueren l'orgull i van aconseguir empatar el partit amb una gran remuntada, a on l'aportació dels juvenils com a revulsius marcà la diferència. Una última jugada de pissarra dels nostres a falta de 0,5 segons que per poc no va sortir, condemnà el partit a la pròrroga a on tinguérem 5 minuts més d'emoció i que acabà amb una altra darrera jugada de pissarra pels nostres que aquest cop sí que va sortir.

Finalment, victòria dels nostres sèniors, que tot i no haver pogut guanyar el "basket-average", aconseguiren endur-se un partit de molt de valor per continuar amb aquesta bona dinàmica.

Moltes felicitats, equip!

Montuïri - CB Capdepera
Premini femení
6 novembre 2021

Espectacular primer partit de les nostres nines de l’equip Premini, en el qual han mostrat ser unes autèntiques valentes donant-ho tot a la pista. L'inici del partit ha estat marcat pels nirvis, però a mesura que anava passant el partit aquests han estat tapats per les ganes i la il·lusió de demostrar tot el que són capaces de fer. La diversió i la companyonia han estat claus per fer al públic i als entrenadors gaudir del partit, però sobretot per mantenir les seves cares d'il·lusió. Estem molt orgullosos de poder tornar a gaudir del bàsquet femení! A seguir fent feina que estem segurs que aquestes nines tenen molt per mostrar-nos!




CB Sineu - CB Capdepera
Mini Mixt
6 novembre 2021

L'equip mini mixt, s'enfrontà al Sineu com a visitant el passat dissabte. Els nins i nines del Capdepera lluitaren de valent enfront un Sineu molt complet i amb experiència. Cal recordar que és el segon partit federat que han jugat la majoria dels nostres nins i nines i encara han d'aprendre moltes dinàmiques i conceptes que requereix un partit, sobretot quan es juga contra un equip més experimentat. Tot i això l'aptitud i l'empenta dels jugadors i jugadores fou bona intentant sempre fer el que el seu entrenador els hi demanava. Molts d'ànims a aquest equip que té molt per aprendre i que segur que amb poc temps es veurà una gran millora.






Felanitx 70 - 20 CB Capdepera Noah’s
Infantil Mixt
6 novembre 2021

Derrota del conjunt infantil de Capdepera davant el primer classificat de la lliga. El partit va començar molt disputat, amb un primer quart on amb dos equips varen tenir ocasions i el marcador estava molt igualat. Però a partir de l’expulsió directa d’un jugador del Capdepera el partit es va començar a desnivellar, i la diferencia va ser cada vegada més gran. No obstant hem de donar l’enhorabona als gabellins i gabellines, ja que varen lluitar fins al darrer segon i no varen baixar els braços en cap moment.




Bàsquet Manacor 83 - 80 CBC Pinturas Romero
Júnior Masculí
6 novembre 2021

Partit físic que l’equip de Capdepera ha jugat com a visitant, en un principi molt igualat a on el marcador canviava de líder constantment al llarg del  primer quart. En el segon quart l’equip gabellí es va rendir davant la força física del rival el que va condicionar el marcador al descans. Tot i guanyar els dos darrers quarts no foren capaços de sobrepassar el Manacor. Final molt ajustat a on el júnior de Capdepera es va atracar al rival perdent només per 3 punts sense poder arrabassar la victòria.




Partits cap de setmana

12 i 13 de novembre 2021

Darrer cap de setmana en el que jugarem a casa aquest 2021. Com ja us hem anat anunciant està previst el canvi de la pista del pavelló del poliesportiu i mentre duren les obres jugarem com a visitants o a pista exterior, així és que aprofiteu l’oferta de partits de dissabte per venir a animar-nos.

Divendres a vespre el nostre Sènior Café 3 juga a fora contra el CB Porto Cristo. Dissabte es presenta com un dia molt intens, de ben prest el nostre CB Capdepera Preminí Masculí s’enfrontarà als companys de Son Servera, seguit del CB Capdepera Mini Mixt contra el Proto Cristo i per acabar el matí el nostre CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt s’enfrontarà també al Porto Cristo.  A primera hora del capvespre serà el torn del nostre CB Capdepera Preminí Femení contra el Santanyí i acabarem la jornada de dissabte amb l’encontre del nostre CB Capdepera Pinturas Romero Júnior Masculí que casualitat de les agrupacions s’enfrontarà també al CB Porto Cristo.



#aravadeboaravadebàsquet