Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1042



Renshinkan sempre ha estat un gran impulsor del judo femení. En Pep Mascaró, director del RSK diu que les dones poden fer judo millor que els homes ja que cerquen la destresa i l'aprofitament de la força de l'adversari.

Les dones ocupen un lloc d'honor dins del judo nacional, de fet les úniques medalles d'or d'aquest esport aconseguides en unes olimpíades són dues i les dues guanyades per dones. Actualment hi ha moltes ofertes d'activitats per a les nines, dansa ball, etc... però el judo femení està molt acceptat tant pels pares com les mares, actualment moltes són les nines que entrenen amb kimono tant com esport principal o com a secundari ja que realitzen altres extraescolars.

El Renshinkan aquest any pot presumir que dins de les seves classes gairebé un 40% es femení, mai no hi ha hagut cap tipus de discriminació, elles sempre entrenen amb els nens, fet que les fa físicament molt resistents, no tenen por a l'hora de fer un combat, cosa que els dóna molta confiança i autocontrol amb si mateixes.