Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1597


Sebastià Pascual, àrbitre. Al voltant de 5.500 partits arbitrats












Presentar en Sebastià Pascual és fer-ho a una persona que sempre que l'Escolar l'ha necessitat l'ha tingut per a arbitrar partits amistosos, així com els de penyes.

En el seu moment quan el seu fill Tolo era jugador de l'Escolar va ser delegat d'equip, en aquests moments té un nét, jugador de la pedrera.

Va començar als 22 anys a dirigir partits amistosos, als 27 anys es federà i els caps de setmana arbitrava diversos partits de futbol base.

L'ascendir de categoria no va ser la seva prioritat. Als 65 anys, obligatòriament deixà d'arbitrar com a col·legiat però segueix amb la seva dèria d'arbitrar pensant que això el manté en forma

Avui, als 68 anys segueix rondant pel camp de futbol, així com també el podem veure fent carrera contínua pel terme de Capdepera.



El Porto Cristo va tenir un reconeixement cap a la seva persona amb un petit homenatge fent-li obsequi d'una placa commemorativa.

Avui dia, a part de quan se li necessita i pot, segueix arbitrant amistosos a l'Escolar i assisteix a veure els partits que juga el seu nét.


BEST