Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1267

Victòria a totes les categories




CB Capdepera Premini Mixt Toni Gómez Construccions.


Divertit partit jugat a Capdepera en contra dels nostres companys de Sineu. Il·lusió i moltes ganes de jugar a bàsquet, així podríem definir lo que aquests nins i nines ens transmeten a cada entrenament i també a cada partit amb ganes de seguir millorant i gaudir de l'esport.




CB Capdepera Noah's Infantil Mixt 82 – 56 Bàsquet Inca


Primera victòria dels infantils que van dedicar als assistents un festives ofensiu, les claus aquesta vegada foren que malgrat disposar de pocs jugadors/es, en aquest encontre no hi va haver cap expulsió, això va permetre arribar al tram final del partit amb opcions que els nostres varen sabre aprofitar. 




Sant Josep 62 - 82 Cadets CB Capdepera First Sun


Nova victòria dels cadets que asseguren la tercera plaça a la classificació. El partit ha estat un domini general dels gabellins que han anat per davant en el marcador en tot moment, encara que hi ha hagut moments de joc millors i pitjors. Bon partit dels visitants que s'asseguren la participació al playoff.





C.B. Santa Maria 25 – 27 CB Capdepera Keops Sènior Femení


Partit molt igualat en els dos primers períodes, amb una intensitat i ritme de partit elevat per part dels dos equips. Malauradament a l’inici del tercer període una de les nostres jugadores va sofrir un accident que obligà a suspendre l’encontre. Esperam la confirmació de la federació per a continuar jugant els dos temps que resten i desitjam que la nostra jugadora tingui una ràpida recuperació.

#aravadeboaravadebàsquet