Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1076

Jornada de lluita i gran esforç amb resultats desiguals.



CB Capdepera Premini Mixt Toni Gómez Construccions.

Bàsquet i diversió varen donar els nostres preminis al camp dels nostres veïnats de Son Servera. Cada dia que passa ens deixen ben clar que aquests nins i nines ens deixaran moments de bon bàsquet.




CB Capdepera Noah's Infantil Mixt. B. Alcudia-98 - 47 CB Capdepera

Derrota dels nostres infantils davant el líder i únic invicte de la categoria. Els nostres començaren molt bé aconseguint guanyar el primer quart i arribant al descans amb 10 punts de desavantatge. A la segona part el cansament i acumulació de faltes va fer que experimentassin una baixada increïble cap al final de l'encontre.






Cadets CB Capdepera First Sun 60 – 75 Bàsquet Artà

Derrota del conjunt cadet en el derbi contra Artà. En partit ha estat igualat durant els primers dos quarts del partit, on amb dos equips han anat per davant en el marcador en diferents moments. A partir de la segona meitat, l’equip visitant ha marcat una diferencia que s’ha mantingut fins al final. Bona feina del gabellins que han lluitat els 40 minuts.





CB Capdepera Bolero Sènior Masculí 66 - 64 Pla de na Tesa

El conjunt gabellí aconseguí una victòria molt valuosa i emocionant enfront d'un Pla de na Tesa que és líder del grup i que encara no havia perdut cap partit. Els visitants començaren molt fort amb un ritme alt i un bon encert de cara a cistella, tot el contrari que els locals que no se sentien còmodes defensant i en atac les cistelles no entraven. A poc a poc els nostres varen anar entrant al partit fent bones defenses, robant pilotes i trobant en atac les situacions més bones gràcies a un bon joc en equip. A partir d'aquest moment el partit va estar igualat fins al darrer període a on els locals sorprengueren als líders aconseguint una renta que fou suficient per guanyar el partit, tot i que va estar emocionant fins al darrer segon. Enhorabona als nostres sèniors que enllacen la tercera victòria consecutiva fent així una molt bona segona volta. El compromís, l'esforç i la bona feina sempre porten recompenses.

 

 

#aravadeboaravadebàsquet


Horaris dels propers partits :