Vist: 1798
L'equip femení del Claudia Troppa Sport Center aconsegueix el títol de campiones de Mallorca per equips de la categoria sub-14 i l'equip masculí una magnífica sisena posició.

Van participar en el campionat 16 equips a la categoria femenina i 13 en la masculina. Gran sorpresa causà la victòria del Claudia Troppa Sport Center amb 104’5 punts. L'Speed Club (97) va ser segon, completant el podi el Diana (94) de Jaume Manel Mulet. Quarta posició per al Pegasus (86), de José Ángel Pinedo, completant el quintet el Campos (85 punts).

Destacar les victòries de les germanes LorenzoInés ho va fer en 80m tanques (13.13) i Paula en salt de longitud (4,53), Aina Miquel va guanyar els 80m llisos (11,02), les tres millorant les seves respectives marques personals. També van guanyar el relleu 4 x 80m conformat per Aina,Paula,Inés i Maria, A més, destacar a Federica Garcés en la seva 2ona posició en llançament de javelina. Els altres punts els recollí Maria Servera (9ena) en salt d'alçada, Cristina Miquel en 500m (9ena) i Julia Crespo en llançament de pes (7ena).

La majoria de l'equip està format per atletes novelles, que enguany han començat. El resultat ha estat una sorpresa ja que ham fet una excel·lent actuació. El club considerava que quedar per sobre de la meitat de taula de punts seria una sorpresa. Enhorabona!!!

Pel que fa a l'actuació masculina, els millors resultat els van fer Saüc Vera 2on en salt de longitud (4,49), Sixto Jiménez 4art en els 80m llisos i també va llançar pes quedant  i Jaume Llaneras 4art en llançament de javelina (18,58) que també va córrer els 500m quedant 8è. Els altres resultats foren: Miquel Àngel 11è en salt d'alçada, Toni Germeroth 9è en 80m tanques i l'equip de 4x 80m format per Miquel Femenias, Toni GermerothSixto Jiménez i Saüc Vera van quedar en 6è lloc. Enhorabona, també!!!