Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1036
El club del Llevant mallorquí obté 4 medalles d'or, 2 d’argent i 3 de bronze



Els joves esportistes del Renshinkan van estar tenir una gran actuació en el passat Campionat de Mallorca. El RSK va aconseguir 4 medalles d'or, 2 d’argent, 3 de bronze i 2 cinquens llocs, que  el situa en una excel·lent posició a la taula classificatòria. El campionat estava reservat per les edats entre els 12 i els 17 anys

Els primers i segons classificats són els que obtenen el passaport per participar en el Campionat autonòmic, que tindrà lloc el proper dia 8 de maig a Mallorca.

Els resultats són els següents:
Medalles d'or: Wassim El Arjouni, Saif El Arjouni, Adrià Cardoso Bauzà i Irene Alba Galan.
Medalles d’argent: Àlex Cebreiro i Soy Theunisse Boerboom.
Medalles de bronze: Joan  Toni Gallardo, Àlex Nikolaev i Ismael García.
Cinquè lloc: Erik Lado Tessenow i Jaume Joan Mas.

Lluis Llull i Joan Toni Arquellada, esportistes del RSK al Trofeu internacional Ciutat de Barcelona 

Lluís i Joan Toni, en la seva condició d'estudiants fora de la nostra illa estan federats a Catalunya i Galícia respectivament, tots dos competeixen en la categoria de menys 66kg. La setmana passada van participar en el prestigiós Trofeu de Barcelona.

Lluís no obtingué resultat, mentre que Joan Toni disputà 5 combats:  va guanyar 3 i perdé dos, acariciant la medalla de bronze, que guanyava a falta de 40 segons per al final de temps. AL final obtingué una excel·lent cinquena plaça, que és un bon resultat en una competició en la que hi ha els millors judokes del nostre país.