Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1044
La jornada tanca amb la derrota de tots els equips gabellins




Crònica CB Capdepera First Sun Cadet masculí
Artà 73 - 43 Capdepera

Primera derrota del conjunt gabellí a aquesta segona lliga. El partit ha estat dominat tot el temps per l’equip artanenc, que ha estat superior els 40 minuts. Els visitants no han trobat en cap moment el ritme que els hagi permès frenar el contrari.






Crònica CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt

CB Capdepera Noah’s- 41 Dakota Alcúdia- 71

Derrota dels nostres infantils en un dels partits més fluixos en l’aspecte defensiu tot i començar l’encontre amb bones sensacions. Al final la derrota no va fer tan de mal com el fet de perdre dos dels nostres jugadors: en Sergi i en Ciprià per lesió. Les destijam una ràpida recuperació per a que ben prest es puguin reincorporar a la dinàmica de l’equip. 

 





Crònica CB Capdepera Bolero Insular Masculí

Bàsquet Pla 70 - CB Capdepera 62

Partit disputat i entretingut el que els Sèniors van jugar a la pista del Pla. Quan ho dones tot, els jugadors aporten en atac i en defensa, animen i gaudeixen, al final el resultat passa a un segon pla. Es va competir fins al darrer minut al que vam arribar amb una diferència de tan sols 4 punts i tenint l’atac per a reduir distàncies, davant un equip molt complet que encara no coneix la derrota a la lliga. En conjunt, el partit reflexa molt bé tant als jugadors com el partit que plantejaren, si es segueix així es ben segur que arribaran les victòries.

 

Crònica CB Capdepera Keops Sènior Femení
CB Muro 64 - CB Capdepera 52

Gran partit del conjunt de Capdepera que va sabre aguantar un encontre físicament molt exigent amb únicament sis jugadores, en el qual, es va competir fins al final, estant en les nostres mans gairebé aconseguir la victòria.





#aravadeboaravadebàsquet!