Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1136
Victòries dels equips sènior femení i cadet masculí. El sènior masculí perdé, malgrat jugar un bon partit.




Binissalem 50 – 80  CB Capdepera First Sun Cadet Masculí

Nova victòria de l’equip cadet de Capdepera en un partit amb alts i baixos en el rendiment. El partit ha començat amb un baix ritme de l’equip visitant que no ha pogut guanyar avantatge en els primers 10 minuts. Després, la diferencia s’ha començat a notar al joc i poc a poc s’ha arribat a una diferencia de 40 punts. No obstant una nova baixada de ritme ha provocat que el rival hagi baixat la diferencia en els darrers minuts. Amb tot els punts es queden a Capdepera i els gabellins arriben al derbi amb l’Artà amb 3 victòries en les 3 setmanes després de la tornada a les pistes.

 





C.B Hispania 40 – 53 CB Capdepera Keops Sènior Femení

Molt bon partit de l’equip gabellí fent molt bona lectura del partit, rival i pista. En tot moment han plantejat un bàsquet intel·ligent i han dominat el partit des del primer minut. Molt bones sensacions en el primer partit de la segona fase que ens dona empenta per a continuar treballant i consolidar aquestes bones impressions.




Campos 73 – 54 CB  Capdepera Bolero Sènior Masculí

Els Sèniors milloren en qualitat, intensitat i aptitud però no en resultat. El conjunt gabellí va preparar un partit seriós, en el que va poder competir fins al darrer quart, al qual va arribar amb només dos punts de desavantatge. Un tercer període molt bo va fer que els nostres es fiquessin de ple dins el partit encara que al darrer període es va notar l’esgotament físic i mental. Resultat final que no reflexa el que va ser el partit però que demostra que en aquest esport no està permesa la relaxació en cap moment.

#aravadevoaravadebàsquet!