Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1428

Magnífics resultats del Claudia Troppa Sport Center


Inés i Aina

El dissabte 13 de març tengué lloc un control en pista en Príncipes de España per a les categories sub.14 i absoluta.

Va ser un control amb moltes cares noves, cinc al·lots nous del club van disputar la seva primera competició de la seva vida. Destacar a Saüc Vera el seu 3r lloc tant en salt d'alçada (1,30) com en la general del 80m tanques (FAIB) guanyant la seva sèrie. Les altres cares noves són Toni Gemeroth, Alejandro Rodriguez, Sixto Jiménez i Miquel Femenias (germà de Maria Femenias sub.12).

En canvi les al·lotes, que ja porten unes quantes competicions a la seva esquena han demostrat la seva experiència i destacaren les seves grans actuacions, com ja ens tenen avesats.
Inés Lorenzo, Paula Lorenzo i Aina Miquel van tenir el seu debut en el 80m tanques (RFEA) La diferència és que la tanca està més alta (0,76cm) i la separació entre elles és major que les carreres de tanques FAIB. (Les FAIB és una adaptació que es fa a Balears perquè els "principiants" puguin adaptar-se millor a aquesta prova)



Llavors, Inés i Aina van quedar 1era i 2ona de la seva sèrie, Paula va guanyar la segona sèrie i en compte general es van fer amb les 3 primeres places.

En llançament de javelina on Fede Garces ja té una mica més d'experiència va fer marca personal fregant els 19m, però va tenir que conformar-se amb la segona plaça, ja que el debut d'Aina Miquel en aquesta prova marcà un excel·lent tir de 21m que la situà en la primera posició.

En la prova de 1.000m sorprengué Maria Servera (sub.14 de primer any) que debutava en aquesta distància. Sense poder seguir el ritme infernal de Paula Obrador (CA Porreres) va aconseguir una marca molt potent de 3.31:07 quedant en la 2ona posició. Inés (3a) i Paula (6a) van millorar els seus registres anteriors.


Maria Servera, segona en 1000m

En el salt d'alçada femení on participaven Julia Crespo i Maria Femenias fou cancel·lada, ja que el saltòmetre es va trencar, es van quedar en l'altura de 1,25cm.


Saüc Vera


Claudia Troppa i Sandra Yaw, dues grans entrenadores de l'equip de Capdepera

Segon cros a pista del Consell de Mallorca.


SUB 8

Degut a les restriccions actuals es va haver de repetir el mateix escenari que a la primera edició però no el recorregut, que s'allargà en gairebé 300m més. Un dia assolellat que prometia temperatures primaverals, però un fort vent del nord va fer sofrir als petits una mica més del normal. Les protagonistes van ser les noies sub.12 que des de la sortida encapçalaren el grup i així van arribar. Maria va ser una mica més superior que les seves companyes marcant un ritme molt fort en la segona part de la carrera.


SUB 10 i 12

Hi participaren:

Categoría Sub 8:
-Jordi Falcato
-Uriel Pastor
-Leonel Acuna
-Alberto Pino
-Honsik Nicolau



Categoría Sub 10:
-Glòria Jaume 2ª🥇
-Sofía Paweleski
-Ariana Paweleski
-Emma Jager
-Elisa Jager
-Marina Brunet
-Lucía Martín


Marian Brunet

Categoría Sub 12:
-Maria Femenias 1ª 🥇
-Inés Flaquerb 2ª🥈
-Anna Nicolau 3ª 🥉
-Margalida Servera 3ª 🥉
- Noelia Pavon
-Pere Ginard
-Joan Adrover
-Gabriel Estrades


Pere Ginard

En la categoria sub.10 tengué lloc un fet i un moment molt especial. La carrera començà i una atleta del Felanitx surt al capdavant molt destacada un grup de 3 atletes li segueix entre elles Glòria Jaume, Glòria llavors es desmarca i avança cap al cap de carrera en el moment d'avançar a l'atleta del Felanitx, ens compta Glòria que l'altra nena estava plorant perquè li faltaven forces per a poder suportar aquest atac, llavors Glòria decideix ajudar-la i manté el ritme que pot suportar la de Felanitx animant-la més d'una volta. La reacció natural de la recta final va fer que l'atleta del Felanitx entrés primera, però això ja no és important. La gesta de Glòria en aquest moment se'n dugué tot el protagonisme.

Vídeo a Facebook: 
https://www.facebook.com/1022744436/videos/10223743885758122/


Glòria Jaume