Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1413

Entrenament dels cadets a Cala Agulla

 

Al llarg d’aquests dies hem començat a reprendre els entrenaments als equips a les categories de major edat, a partir de categoria infantil. A les categories inferiors, per seguretat sanitària, es farà una sessió d’acomiadament en els propers dies amb cada un dels equips.

Els entrenaments fets es fan seguint les directrius marcades per la Conselleria de Salut, i fins en aquests moments s’estan realitzant en espais a l’aire lliure, esperant que en breu es reprendran les activitats al pavelló cobert del poliesportiu.

Tal i com marquen les recomanacions, els nostres entrenadors i entrenadores estan realitzant entrenaments de tecnificació i de treball  físic.


Entrenament de l'equip Infantil

Els nostres jugadors i jugadores que la propera temporada jugaran a infantil han començat els entrenaments a la pista de devora l’IES. Els nostres nins i nines en aquesta categoria comencen ja  una etapa en la que experimenten amb el que serà el bàsquet dels més grans, per dir-ho de qualque manera. Aquests dies estan aprofitant per familiaritzar-se amb la nova mida de la pilota amb la que hauran de jugar ja a partir d’ara.

La idea en aquesta categoria es poder fer dos equips, un de masculí i un de femení, fins ara els nostres nins i nines han jugat en equips mixts emperò a partir de categories superiors no existeix aquesta possibilitat i aquest es un bon moment per començar a treballar per separat.

Estem oferint la possibilitat de que nins i nines nascuts al 2007 i 2008 interessats en provar el bàsquet puguin afegir-se als entrenaments que fem els dimecres de 19:00 a 20:00 hores a la pista coberta del Poliesportiu. Així és que si estau interessats us podeu atracar sense cap compromís.


Entrenament de l'equip sènior femení

Els nostres Cadets, per la seva part, han iniciat els seus entrenaments a la platja de Cala Agulla, intentant recuperar la forma física que no han pogut treballar al llarg del confinament. Han suat de valent, han tengut agulletes per regalar però també han estat ben contents de tornar a retrobar-se.

Les Sèniors, per la seva part, han iniciat els entrenament entre la pista de devora l’IES i el parc de davant. Centrades en la feina tècnica i física, preparant-se de cara a la nova temporada. Equip format la temporada passada es va consolidant i esperam que al llarg dels pròxim mesos gaudeixin molt de practicar l’esport que més els agrada.


Entrenament de l'equip sènior masculí

Els Sèniors masculins també han reprès  l’activitat amb un seguit d’entrenaments a pista exterior. Treball tècnic, físic i qualque partidet de cara a iniciar la nova temporada en la millor forma possible.

Poc a poc intentam recuperar la “normalitat” en la mesura que podem i ens marquen les diferents directrius sanitàries derivades de la situació que estem patint.

Estem en aquests moments formant els diferents equips de cara a la pròxima temporada. Si t’agrada jugar al bàsquet o ho vols provar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials o per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..