Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1346



El Renshinkan després de l'confinament ja ha començat les classes de judo, això si, a l'aire lliure, sense contacte, guardant les mesures de distanciament i el protocol de sanitat pertinent.

Aquestes dates són ideals per treballar en un parc, un descampat, a la gespa etc, etc, la frescor de l'capvespre no pot ser més idoni i els nens / es ho agraeixen molt. Estan entusiasmats, necessitaven sortir de casa i relacionar-se amb els amics. Els jocs de l'judo de forma individual poden ser tremendament divertits, aprenen les tècniques d'una altra manera i el més important, acaben la classe i estan relaxats.



El treball dels adults és diferent, el Tandoku-Renshu (estudi només) és un fonament de l'judo on és primordial la concentració i el desenvolupament de la ment per obtenir la perfecció i la postura correcta de la tècnica.

Els esportistes del RSK gaudeixen d'aquests sistemes d'entrenament, en breu les autoritats sanitàries donaran el vistiplau perquè els esports de combat tornin al seu sistema normal. Anem !