Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1486
El C E  Artà brillant campió de la categoria aconseguiex l'ascens directe.
L'Escolar, setè, possiblement disputarà els play-off d'ascens.

L'Escolar estava fent una segona volta de la competició impecable. Dels darrers cinc partits n'havia guanyat quatre i mepatat un. Entre les victòries recordar la de l'Artà a ses Pesqueres. Fou la jornada 27 i la darrera disputada. 
La Federació de futbol ha decidit donar per acabades les competicions no professionals, que no hi hagi descensos de categoria i que els ascensos directes es facin efectius. Queda per decidir els ascensos que s'havien de disputar a través de play-off's.
En el cas de la segona regional estava disposat que els classificats del segon al setè lloc disputassin el play off. Hores d'ara no hi ha cap decisió pressa i tot és a l'aire. Per una banda, molts pensen que és una temeritat fer aquest play-off després de dos mesos fora entrenar. El mes segur es que hi hagi un bon grapat de lesions, tal com ha passat a la primera jornada de la repressa de la lliga alemanya, essent professionals. Per l'altra, en una reunió a la Federació amb tots els clubs implicats en ascensos, tots els equips implicats mostraren la voluntat de disputar els partits que falten i deixar resoltes totes les categories. Així ho traslladà la Federació a la Conselleria d'Esports que serà qui tengui la darrera paraula per autoritzar o no aquests partits. 

Així doncs, tot està per decidir: O un play-off a partit únic a camp neutral. O, una altra posilibitat esmentada és que el set primers aconsegueixin l'ascens directament i es facin dos grups de primera regional la propera temporada.