Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2354
 Resultats del Judo Reshinkan en el 2n Torneig Festes de Sa Coma 2008
   El passat dissabte dia 6  de setembre se celebraren les festes patronals de Sa Coma, entre els nombrosos actes realitzats hi havia la competició infantil de judo, reservat als nins i nines de 4 a 12 anys. Una vegada més varen poder gaudir del millor judo dels petits sota l’organització del club  Reshinkan.
    El lloc on es va realitzar aquest segon Torneig va ser la Plaça de la Delegació i l’hora va ser idònia, la posta de sol d’aquest fi d’estiu.
   El torneig va començar amb la presentació dels participants a càrrec del delegat de l’Ajuntament de Sant Llorenç  a Sa Coma, Sr Mateu Frau, qui va pronunciar les paraules de benvinguda i d’enhorabona als participants.

Image

   Finalitzat l’acte s’entregaren els respectius premis: un trofeu, una camiseta i un gelat amb ensaïmada per a tots els esportistes, pares, mares i acompanyants, a càrrec de l’Associació de Veïns.
   L’entrega de medalles, a càrrec del Sr Mateu, va ser pels esportistes ara anomenats:
YANNICK WILKEN,  XISCO TORRES, BIEL FLAQUER, PEP JOAN GALMES,  ANTONI MURILLO, JUDITH MARQUEÑO, ALINA SANCHEZ,  ANTONI JOSEP MARTINEZ, PEP MAYMO, ANDRES CAMILO, MIQUEL ANGEL CABEZUELO,  PEDRO FEBRER, JAUME MEYMO, FABIO SANCHEZ, JERONI MESQUIDA,  JAVIER SANCHEZ, LARA SCHULTER, ADRIÀ BERGAS, DIEGO VELASCO,  LLUIS LLULL,  JAUME NICOLAU, LLORENÇ NICOLAU, JOSEP SUREDA,  CATI MESQUIDA,  CRISTINA BERGAS, AINA SUREDA BARCELO,  MARIA JIMENEZ MANSILLA,  NEUS POU, CRISTIAN FERNANDEZ, JAIME FERNANDEZ, CATI JIMENEZ,  NEUS TIZON i  DANIEL MORENO.