Temporada 2006- 2007 (1)

Descens a Primera Regional.
En Joan Gayà va començar entrenant la Regional Preferent i va acabar la temporada en Pep Fuster 'de sa Cova'.

  













Preferent, últim partit de lliga- Drets: Pep Fuster (entrenador), Tòfol Irles, Kiko Macarro, Manuel Trindad, Miquel Ferrer, David Flaquer, Marcos Trinidad. Acotats: Luci Flaquer, Rafa Navarro, Joan Ribot, Ángel Domínguez, Alberto Moreno.


Primera Regional Preferent

En Joan Gayà, després de l'excel·lent temporada anterior en què va ascendir amb els juvenils a la Lliga Nacional, va ser l'escollit per la junta directiva per a entrenar el primer equip, però la classificació no era la desitjada, ja que s’ocupaven les últimes posicions de la taula. Al mes de març de 2007, la directiva va entendre que calia un revulsiu de cara a redreçar la marxa de l'equip i es va pensar en en Pep de sa Cova. Es van millorar un poc els resultats però va ser impossible mantenir la categoria i es va descendir a Primera Regional.





Juvenils Lliga Nacional
En Bernat Martí va començar entrenant l'equip juvenil de la Lliga Nacional. Ja avançada la temporada, en Bernat optà per deixar la direcció de l'equip. En Biel Torres, que havia començat la temporada amb el Cardassar però havia dimitit, al poc temps va ser l'escollit per reemplaçar en Bernat. L’Escolar, amb un punt a l'últim partit, salvava la categoria, igual que el Sami de Ciutadella; el calendari va fer que a l'últim partit s'enfrontassin aquests dos equips a Capdepera, i el resultat va ser Escolar, 1-Sami, 0.


Juvenils Lliga Nacional. Drets: Alejandro Rodrigo "Vador", Lluís, Miquel Mariño, Dominic Kanabel, Miquel Garau "Miki", Francisco Bru. Acotats: Sergi Bernat, Toni Serapio, Adrian Navarro "Adri", Ismael, David de la Parra.

 També formaven part de l'equip sense que surtin a la fotografia: Joan Llull (fill), Joan Garau, Edu Muñoz, Lluís Mestre, Niko Porro, Luisito Sales;, José Zafra, Guillem Teixeira, Jeroni Font, Samuel Vega; Christian.


Es donà per acabada la temporada amb el XII Trofeu Ramón de ses Cuines, jugat a un sol partit entre l’Escolar i l’Olímpic de Manacor, i a continuació es procedí al lliurament de trofeus als més regulars de cada equip

Prebenjamins 1er any. 1) Toni Bauzà, 2) Damián Mesa, 3) Toni Garriga

Prebenjamins 2n any – 1) Luis Maya, 2n Nicolau Sureda, 3r Andrés Recio.

Benjamines.- 1) Daniel Sureda, 2) Antonio López, 3)  Aleix Cintas i Toni Ortega.

Alevins F.7 – 1) Carlos Niño, 2) Lluís Crespo, 3) Enric Martínez.

Alevins F.11 – 1) Jaume Melis, 2) Javier Maya, 3) Miquel Martí i Francesc Garau.

Infantils F.7 – 1) Emilio Silva, 2) Antonio Camacho, 3) Miqueas Lastra.

Infantils F.11 – 1) Alex Murillo, 2) Juan Ramón Moreno, 3) Antonio Carrasco i Antoni M. Fajardo.

Cadets – 1) Bernat Ferrer, 2) Daniel Muñoz, 3) Jesús Uceda.

Juvenils  - 1) Miguel Zafra, 2) Adrián Navarro, 3) Francisco Bru.

Jugador més regular de la Preferent - Kiko Macarro.

Màxim golejador de la preferent - Ismael Venera

Primera Regional Preferent – Drets: Tòfol Irles, Juanma Moyà, David Flaquer, Ismael Venera, Joan Ferrer, Rafa Navarro, Acotats: Pep Reynés, Luci Flaquer, Ángel Rodríguez, Joan Ribot i Kiko Macarro.








 

 

Miquel Bestard