Vist: 1452

Sènior femení
Andratx, 48 - Club de bàsquet Capdepera, 36
Diumenge, 23 febrer 2020

Partir molt competit i ajustat decidit en els dos darrers  minuts del darrer període. El conjunt gabellí començà l’encontre anotant els tirs amb facilitat i plantejant una defensa serosa que el va dur a guanyar el primer quart i aconseguir una distància de 2 punts al descans. A la segona part del partit, les líders de la lliga, amb molt d’ofici aconseguiren mantenir-se en el partit, ja que les al·lotes del Capdepera seguien pitjant en el marcador. Al final, un partit molt disputat, contra l’equip líder de la lliga, que segueix demostrant el bon recorregut que duu l’equip en el darrer mes

Júnior masculí
La Salle,82 - CB Capdepera , 72

El conjunt gabelli va caure davant el líder de la lliga, l’únic equip invicte de la lliga. En dues ocasions l’equip de Ciutat va tenir una renta de 14 punts, però el que caracteritza aquest equip és la lluita i competitivitat fins el final, arribant a   posar-se en el darrer període a un sol punt (69-70).
L’equip rival va recórrer a una defensa en zona i, juntament amb l’encert des del tir lliure ( i una mica d’ajuda arbitral), al final la victòria es quedés a casa de La Salle.

Parcials: 1r, 21/26; 2n, 15/19; 3r, 23/15; i 4t, 13/22.