Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1523
Partit complicat, ja que s'enfrontàvem a uns dels equips de la part alta de la classificació.



Dissabte 15 de Febrer 2020
Club Voleibol Alcudia 3 - Parque Nereida Suites Hotel 0
Sets: 25-16 / 25-22 / 25-6

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Gloria Carmona, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Elena Navarrete, Lena Rocha, Maria del Carmen Peña, Ainoa Pérez, Neus Garau, Paula Lorenzo i Ainhoa Navarro. 

El primer set es començava amb un bon joc per part dels dos equips. Es van veure jugades molt bones i un joc molt fluid. A poc a poc van sorgir petites errades que van fer que l'equip contrari s'emportes el set.

Al segon set, els ànims van decaure una mica. S'anava per davant al marcador però gràcies a les errades de l'altre equip. Al final de set, amb el marcador a favor 20-22, una errada arbitral ens va perjudicar i els ànims van decaure. Així acabava el set, amb victòria per l'equip contrari amb un 25-22.

El tercer i definitiu set, les jugadores de Capdepera es van acabar d'enfonsar i com és va quedar el marcador , va ser un dels pitjors sets d'aquesta temporada. Poques opcions van tenir, ja que el servei contrari era molt potent. I l'actitud d'anar a lluitar no es va veure en cap moment. Acabant el set amb un clar 25-6. I així la victòria del partit a l'equip local.

Partit amb totes les emocions possibles, començant amb un gran joc, esperit de lluita, amb ganes i acabant amb el cap baix i amb por. Així i tot ens quedem amb la part positiva, la gran afició que tenim! Capdepera hi va ser present en tot moment! Volem donar les gràcies a tota la gran afició que hi és cada dia per donar ànims. Mil gràcies!