Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1471


El judo dels practicants més petits va ser, sens dubte, el gran protagonista de la trobada d’Artà. Les instal·lacions del Poliesportiu Na Caragol van tornar a servir d'escenari pels 250 nins i nines , que van desenvolupar el millor judo. Les seves actuacions van ser molt aplaudides per tots els presents.
 

S'inicià el Trofeu artanenc amb les paraules de benvinguda per part del batle de la localitat, Sr Manolo Galán que va fer el lliurament de les corresponents plaques commemoratives a les escoles de judo participants i que en aquesta edició va reunir la gran majoria de les existents a Mallorca: COL·LEGI JUNÍPER SERRA (PETRA); de MANACOR,  COL·LEGI JAUME VIDAL, COL·LEGI SIMÓ BALLESTER, COL·LEGI MOLI D'EN XEMA, COL·LEGI LA PURESA i CO·.LEGI SA TORRE; COL·LEGI TALAIOT (S'ILLOT); COL.LEGI MESTRE GUILLEM GALMES (SANT LLORENÇ); COL.LEGI PUNTA de N’AMER (SA COMA); COL·LEGI NA PENYAL (CALA MILLOR), RENSHINKAN SON SERVERA; COL·LEGI S'AUBA (CALA RAJADA), COL.LEGI S?ALZINAR (CAPDEPERA), RENSHINKAN CALA RAJADA,   MANACOR, LLORENÇ RIBER (CAMPANET), MALLORCA NORD JUDO (ALCUDIA), JUDO BRENES (SA POBLA), i els amfitrions el POLIESPORTIU NA CARAGOL (ARTÀ) i el COL·LEGI ROSA DELS VENTS (COLÒNIA SANT PERE).

Aquest és un Trofeu que es distingeix dels altres ja que  té dues modalitats diferents, l'exhibició tècnica de randori,  les edats dels qual són dels 3 als 7 anys i la competició reservada dels 8 fins als 16 anys. Els no interessats a competir tenen també les seves categories en la modalitat exhibició.

En definitiva una brillant jornada on l'organització Renshinkan va tornar a brillar amb unes posades en escena de primer ordre.