Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1450
El club del Llevant obtingué 6 primers, 2 segons i 1 tercer 
Pollença va ser la seu amfitriona i el Mallorca Nord Judo el club organitzador.


 

 

Hi van participar prop de 100 esportistes vinguts de totes les escoles de Mallorca, amb edats dels 13 fins als 17 anys. Aquesta competició va ser el últim rànquing per aconseguir els punts necessaris per a la classificació del  Campionat de Mallorca.

El Renshinkan va estar molt bé, van prendre part 9 joves atletes del club i  van ser 8 els qui van disputar la final, guanyant en 6 d'ells, a més també un tercer lloc.

Aquest és un molt bon resultat, la posada a punt que realitzen aquests xavals cara al campionat Insular comença a donar els seus fruits. Aquest se celebrarà el 22 de febrer i tan sols els finalistes de cada categoria són els privilegiats per disputar el Campionat de Balears.

Els resultats són els següents:

Primer lloc: AITOR FERNANDEZ, SOY THEUNISSE, MARC VIVES, IRENE ALBA, SAIF EL ARJOUNI i JAUME CABRER.
Segon lloc: DAVID ARIAS i ALEXANDRE CEBREIRO
Tercer lloc: JOAN TONI GALLARDO

 

Joan Toni Arquellada disputa la fase final del Campioant d'Espanya Júnior 

Jota, aquesta estudiant a Madrid, entrena al Club Brunete i esta federat per Federació Gallega. La setmana passada es va proclamar bronze d'aquesta Comunitat i la seva classificació per disputar la fase sector oest del Campionat Nacional. Les autonomies rivals són la gallega, asturiana, càntabra i castellana-lleonesa.
Joan Toni va realitzar uns excel·lents combats però no va poder amb la final, aquesta plaça li dóna passaport directe per a la gran final que se celebrés el proper dia 22 d'aquest mes, a Madrid.