Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1721
Escolar 2 – Binissalem B 1



Salutacions cordials amics i lectors d’aquesta crònica setmanal. El partit d’aquest diumenge ha estat vistós i de qualitat. Ens ha agradat força. L’entrenador Venera ens ha tornat sorprendre amb un plantejament tàctic del tot diferent al de la setmana passada. Contra els ”asules” del Binissalem ha trobat adient sortir amb un quatre-tres-tres on, en Toni Miquel i en Joan Sard eren els dos pivots defensius o enllaços encarregats de sortir amb la pilota jugada. En Dani Sureda, com sempre, molt treballador, ha jugat més avançat com a punta del triangle i com enllaç de la línea de mitjos amb la línea de puntes. Els laterals, Javi García i Javi Pérez han estat molt correctes i han guardat la seva posició pujant en comptades ocasions. Al centre de la defensa, ocupada per Jaume Torres i Damián, han resolt amb encert las seves disputes amb els davanters contraris; han demostrat seguretat i solvència. Els extrems ocupats per Luis Maya i Juanlu Flaquer han fet molta feina entrant i distribuint joc, contribuint a la verticalitat i a la ruptura dels verds. En Miki Ruedas ha ocupat el centre de la davantera i ha sigut un mal son per la defensa rival, desbordant amb molta de facilitat i de forma continuada.

Els primers minuts de la primera part han estat de domini altern, però, prest s’han vist les pretensions del Binissalem que, després dels primers minuts, s’ha fet l’amo del centre del camp, imposant el seu criteri de joc i la seva veterania. Cal dir que, el Binissalem, malgrat anar per darrere l’Escolar a la taula classificatòria, dels seus darrers vuit partits n’ha guanyat set, reforçant-se amb jugadors del primer equip que juga a tercera divisió. Fruit d’aquest domini, a una jugada aïllada, i després d’un rebuig discutible per part del porter, Toni Lopez, el Binissalem s’ha avançat en el marcador. Cal dir, que en Toni López, ha estat molt atent al joc, sortint amb solvència, anticipació i encert a tots els balons jugats dins l’àrea grossa local. Sota els pals, les poques vegades que ha tingut que intervenir, en Toni ha estat molt segur.

El Binissalem s’estava imposant i ens feia treballar de valent. N’Isma se n’ha adonat d’aquest desordre tàctic i ha optat, amb molt d’encert, d’intercanviar les posicions de Dani Sureda amb la de Toni Miquel Fajardo. A partir d’aquest moment, l’Escolar ha començat a funcionar i, de mica en mica, s’ha fet amb les regnes del partit. Fruit de la iniciativa, en Miki Ruedas, amb una de les seves característiques jugades, ha igualat el marcador. L’Escolar ha seguit amb el seu empeny i pocs minuts abans d’acabar la primera part, a una altre jugada de MiKi, que quan ha driblat al porter visitant ha sigut travat per aquest significant un clar penal a favor nostre. Cal significar, que l’àrbitre del partit, ha deixat fora amonestar, aquesta jugada amb una clara i manifesta ocasió de gol, amb la corresponent tarjeta vermella.

La primera part ha acabat en avantatge al marcador per part de l’Escolar que ha sabut llegir i treballar amb disciplina i eficiència aquesta primera part.

La segona part ha estat clarament dominada per un Escolar pletòric i amb una preparació física, del tot, envejable. Els canvis que s’anaven fent, per part de l’entrenador local, aportaven més qualitat, si cap, a la qaue tenia dins del camp. Alex Murillo ha tornat a demostrar la seva indiscutible qualitat aportant perill, ruptura i visió de moviments per part dels seus companys, a l’atac verd-i-blanc. Amb el seu valuós joc esta demanant a crits una oportunitat, malgrat ser difícil, dins l’equip inicial. En “Cristo”, un altre jugador, que comença a estar molt fi, als pocs minuts que ha tingut, ha demostrat tenir ganes i voler més minuts. Tan de bo, que tots es problemes que tingui l’entrenador, siguin d’aquesta classe.

Fruit del bon joc i domini local, les oportunitats i bones jugades d’atac, s’anaven succeint de manera fluida. El Binissalem ha estat molt minso davant de la porteria local; ha creat molt poques ocasions. L’àrbitre, molt dolent, amb la connivència del seu desastrós assistent, ha furtat, de manera evident, un segon penal sobre en Miki, quan aquest estava a punt d’encarar al porter blau.  Aquesta jugada, ves pogut significar un tercer gol tranquil·litzador i l’expulsió d’un jugador de l’equip rival. L’àrbitre, molt escridassat i xiulat, degut a les nombroses interrupcions ha allargat el partit en quasi sis minuts, cosa que ha fet, que el públic present i jugadors locals, es poses una mica nerviosos.

En resum, un altra bon partit el realitzat per l’Escolar. Bon joc, entrega i moltes ganes, les demostrades pel nostre equip. Molta de vista pel nostre entrenador que no n’hi passa ni una. Satisfacció del públic assistent per aquest bon resultat i bon partit, que de cap de les maneres, ha sigut fàcil.

El proper partit serà dins el camp de l’Establiments. Amb l’actitud actual i, amb els peus a terra, podem somiar amb un resultat positiu al nostres interessos. No ens confiem, ningú no ens regalarà res. Esperam poder obrir la propera crònica amb un: Quatre de Quatre!.



Resultats dels partits del darrer cap de setmana:

REGIONAL, 2 - BINISSALEM B, 1
JUVENIL, 8 - ARENAL B, 0
PATRONAT A, 18 - INFANTIL F11, 0
INFANTIL F7, 2 - CARDASSAR, 11
SANT JORDI A, 2 - ALEVI A, 1
BENJAMÍ A, 0 - ANDRATX A, 6
BENJAMÍ B, 2 - ES PLA, 1
MANACOR, 3 - PREBENJAMI, 0