Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1623

Escolar 1 – Atc. Valldemossa 1


Salutacions cordials estimats lectors assidus a aquesta secció esportiva. Primer partit del 2020 i el darrer de la primera volta del campionat de lliga. De capvespre fredós i poca gent a la grada del Figueral...  com ja n'és costum. El partit jugat avui es pot dir que és un partit típic de després de festes. Ja sabem, des de temps immemorials que, el mes de gener i el mes de febrer, no som mesos  propicis per el bons resultats pel primer equip gabellí. Amb aquest assumpte pareix que hi ha una certa maledicció molt mala d'esvaïr i que ens castiga any rere any.

Avui s’ha pogut veure un partit entre dos equips molt semblants. Ho confirmem  el tres punt de diferència que hi ha entre els dos equips a la taula classificatòria. El ritme del partit ha estat de poca intensitat i el joc ha sigut molt fat. Hem trobat a faltar les entrades amb ruptura per les dues bandes de l’Escolar que ens tenen acostumats. El domini del joc ha sigut altern i ambdós equips han gaudit de bones ocasions per desnivellar el resultat del marcador final.

Cal destacar les bones intervencions del porter gabellí, Toni López, que ha sabut gestionar les jugades d’atac del equip rival amb molt d’encert. No podem dir el mateix dels jugadors d'atac que, per un motiu a l’altre, no han pogut ficar la pilota fins al fons de la porteria valldemossina. Avui no han tingut el seu millor dia. Per part de l'equip visitant podem destacar el bon partit realitzat per el seu número 9 que ha portat de capoll en nombroses ocasions a la nostre defensa.

Al inici del partit, sobre el minut quinze, el central Javi Maya, ha tingut que abandonar el terreny de joc degut a una estrebada muscular. Recordar que ja fa temps que arrossega molèsties i la seva intervenció als partits ha sigut de forma alternada. El gol local ha esdevingut arran d’una jugada assajada de falta que la estam  posant en practica durant tota la primer volta. Avui, a la fi, el centre d’en Luis Maya, ha trobat el cap d’en Joan Sard que, amb molta mestria, ha col·locat la pilota lluny del porter rival.



Se'ns fa costerós parlar de la dinàmica dels últims partits. Gairebé ens estimam  més no entrar a parlar sobre la classificació que ocupa ara mateix l’equip de Capdepera. Intentar entrar dins dels llocs de play-off que donen opció a jugar la lligueta final d’ascens ho veiem i, ens dol dir-ho, molt difícil. No és impossible... ens queda tota una volta per intentar posar-hi remei. Anem doncs, fora més tardança, a posar fil a l’agulla. La primera oportunitat la tenim la setmana que ve que rebem la visita del Ca’n Picafort. Un equip asequible i, que pot servir de revulsiu, a les ombres tan neguitoses que rondinegen, fa massa temps,  pel Figueral.

 De tot això i més, em parlarem fidelment i si així convé, la pròxima setmana. Doncs fins llavors...