Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1488
Partit amb molt bones sensacions!



 

Alaró Volei Alvato Luxury Detaling 3 - Parque Nereida Suites Hotel 0

Sets: 25-14 / 25-16 / 25-12

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodríguez, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Lena Rocha, Elena Navarrete, Marta Muñoz, Neus Garau, Ainoa Pérez, Paula Lorenzo, Maria del Carmen i Glória. 

Era el partit més complicat de la temporada, ja que es jugava contra el líder del nostre grup. A les nostres jugadores no les va invadir la por i els nervis i ho van demostrar lluitant cada punt, fent gaudir a tot el públic assistent.

Els dos primers sets van ser idèntics, es començava amb el marcador ajustat fins a arribar al 14-14. Després l'Alaró mostrava el seu gran joc i acabava el set. Així i tot les gabellines no van abaixar els braços en cap moment.

El tercer set fou més complicat, ja que es va començar amb un 16-2 però les nostres jugadores van lluitar cada pilota i el set acabà amb un 25-12.


Les reflexions finals van ser molt positives, totes havien gaudit de jugar i el seu estat d'ànim era feliç tot i haver  perdut.

Com entrenadors estam molt contents perquè vam viure un gran partit. Per una banda un equip molt superior que mostrava un alt nivell de joc i per l'altra el nostre equip que en tot moment va lluitar, va córrer, va posar en pràctica tot el que es treballa durant la setmana,   i sobretot, que no va abaixar els braços en cap moment.

Ens queda donar l’enhorabona a l'Alaró i les gràcies a tota la gent que fa possible que aquestes nines puguin gaudir tant d'aquest esport.