Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1544


 

Sènior femení
Divendres, 15 novembre 2019
Son Servera 66 – CB Capdepera Keops 22

Difícil partir pel conjunt de Capdepera, davant l’equip líder de la primera fase, en el qual l’equip gabellí proposà una bona defensa, però que no va saber  aprofitar les oportunitats que generà l’equip en l’aspecte ofensiu.
En la segona meitat del partit millorà la part defensiva i igualà en intensitat a l’equip local.

 

Sènior insular masculí
Divendres, 15 novembre 2019
Son Servera 49 – CB Capdepera Bolero

Partit molt emocionant el que es va viure a Son Servera. L’equip local va sortir a per totes i emprant la gran alçada dels seus jugadors aconseguiren tenir el rebot dominat, que els donava un clar avantatge sobre els sèniors gabellins. Per contrarestar aquesta inferioritat el CB Capdepera va haver de jugar  amb molta paciència i amb molt de seny donant al partit el ritme de joc que més els hi convenia.
Al final del partit el  CB Capdepera sortí amb  una victòria molt valuosa, d’un partit que es podria haver decantat  per qualsevol de les dues parts.
Enhorabona als dos equip  per la feina realitzada i , especialment als sèniors gabellins per la victòria.

 


Mini mixt
Dissabte, 16 novembre 2019
CB Capdepera – Joan Capó Felanitx

Bon partit el disputat pels nins i nines, competint el partit de tu a tu amb un dels equips destacats de la categoria.
Cal destacar la gran feina realitzada durant el partit, posant en pràctica la feina de la setmana.

Pre-mini mixt
Dissabte, 16 novembre 2019
Sa Pobla -  CB Capdepera

Bon partit, el realitzat per l’equip gabellí. Bona intensitat i bon joc d’equip, de cada vegada millorant i aprenent pas a pas.

 


Cadet masculí

Diumenge, 17 novembre 2019
Porto  Cristo 60 – Capdepera First Sun 70

Primera victòria de l’equip cadet de Capdepera davant el Porto Cristo. El partit va començar amb molta igualtat en el marcador, que es va anar tombant cap l’equip local poc a poc.
A la meitat del darrer quart del partit, l’equip de Capdepera anava darrere en el marcador, però un increïble final  amb un parcial de 0-14 forçà la prorroga. Durant la prorroga l’equip gabellí va seguir  jugant amb la mateixa intensitat, fet que provocà la diferència final en el marcador. Gran remuntada i partit de gran emoció, el que es va viure aquest cap de setmana.



Partits de la propera jornada: