Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1671
Espectacular presentació al pavelló d’ Es Figueral



El passat dissabte 16 va tenir lloc la presentació de la temporada 2019-20 del Club de Bàsquet Capdepera en la qual es van presentar els diferents equips del club. Aquesta temporada se presenten l'escoleta de bàsquet i els equips Premini mixt CB Capdepera Toni Gómez Contruccions, el Mini mixt CB Capdepera Noah’s, el Cadet masculí CB Capdepera First Sun, el Junior masculí CB Capdepera O’ Sole Mio, el Sènior masculí CB Capdepera Bolero i el Sènior femení CB Capdepera Keops.




La presentació va anar conduïda per l’speaker de l’equip B The Travel Brand Mallorca Palma, Jose Luis “El Negro” i va estar amenitzada amb l’actuació de Batucap. Tot ben coordinat i jugant amb música i llums va resultat espectacular. L’acte també va comptar amb la participació del jugador del B The Travel Brand Mallorca Matt Stainbrook.



També se va presentar la mascota del Club: “Basky”, que va agradar tan a petits com a grans.

En l’apartat d’agraïments es feu menció dels diferents sponsors i col·laboradors del Club, els familiars dels jugadors i jugadores i la Junta Directiva. Les grades estaven plenes de gom a gom.

Els equips  se van situar enmig de la pista durant la presentació i després del sorteig de regals oferts per comerços del municipi,  se van fer les fotografies dels equips.
 

La festa va acabar amb una fideuà cega a càrrec de Juan Ramón Esteva i amb  postres d’en Toni Navarro. Sopar que va posar punt i final a una vetllada molt agradable.



Des del Club de Bàsquet Capdepera es vol agrair a totes aquelles persones que han col·laborat perquè tot això fos possible.
Esperem  una bona temporada pels equips de bàsquet del CB Capdepera.

 Els equips del Club de Bàsquet Capdepera:


E
scoleta de bàsquet



Premini mixt CB Capdepera Toni Gómez Contruccions


Mini mixt CB Capdepera Noah’s


Cadet masculí CB Capdepera First Sun


Júnior masculí CB Capdepera O’ Sole Mio


Sènior masculí CB Capdepera Bolero


Sènior femení CB Capdepera Keops.