Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1606
Quarta victòria per a l'equip gabellí



Voley Ciutat Cide 0 - Parque Nereida Suites Hotel 3
Sets: 12-25 7 15-25 7 10-25

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Lena Rocha, Elena Navarrete, Marta Muñoz, Neus Garau, Aina Alzamor, Ainoa Perez i Paula Lorenzo.

El partit començava amb més bona actitud que els altres encontres disputats i això es va veure reflectit al marcador.

El primer set es va guanyar sense moltes complicacions, elaborant jugades completes i sense fallar el servei. Pel que fa al segon set, les nostres jugadores varen sortir més confiades i això els va passar factura. L'equip contrari va aprofitar aquesta actitud i no ho va posar fàcil, ja que van lluitar cada pilota. Al principi del set el marcador estava molt ajustat i va ser als punts finals on les nostres jugadores van reaccionar a temps per endur-se el set. Al començament del tercer set es va sortir amb la mateixa mentalitat que el segon, però l'equip de Capdepera després d'un temps mort va reaccionar i ho va saber afrontar per tancar el partit i endur-se'n la victòria.

A les reflexions finals es va poder extreure que no es pot anar confiat, ja que mai sabem com serà l'equip contrari. Hem de lluitar cada partit jugant el nostre millor joc.

Un vegada més volem donar les gràcies a tota la gent que ha confiat amb nosaltres.

Proper partit: