Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1583


Sènior masculí
8 novembre 2019
CB Capdepera Bolero, 58 -  Basquet Manacor, 64.

Partit molt equilibrat el que es va jugar en Es Figueral, en el que l’equip  baixà el seu nivell de joc i d’intensitat respecte a altres encontres i no va saber aprofitar el seus bons moments per a poder anar-se’n en el marcador. Malgrat tot, el partit va estar prou ajustat fins el final i no va ser fins als darrers dos minuts de l’encontre quan el conjunt  manacorí, gràcies a tres bons atacs seguits aconseguí obrir una bretxa de sis punts deixant l’equip gabellí molt tocat i quasi sense temps de reacció.
Enhorabona al Manacor per la victòria i, malgrat la derrota, destacar el treball de l’equip gabellí  que poc a poc anirà arribant al seu nivell.

 




Pre mini Mixt

9 novembre 2019
Capdepera-Alcúdia

Primer partit de l’equip pre-mini a casa. Un partit jugat per igual pels dos equips en el que els nins i nines van competir amb moltes ganes i mostrant tot el que han après aquesta temporada.
 



Sènior femení
10 novembre 2019
CB Capdepera Keops, 27 - Felanix, 67

Partit difícil per l’equip gabellí davant un equip molt consolidat i competitiu de dotze jugadores que va plantejar un encontre dur i intens des del primer moment.
El conjunt de Capdepera va contenir be la primera meitat del partit, però la segona, degut als grans encerts de l’equip rival en el tir exterior aconseguint augmentar el se avantatge en el marcador.

 



Júnior masculí

9 novembre 2019
CB Capdepera, 91 - Joan Capó, 55

Nova victòria dels júniors que al descans, malgrat començar amb gran intensitat, el marcador era de 14 punts, un resultat poc fiable. En l’inici de la segona part van sortir sense especular per així incrementar l’avantatge fins els 26 punts. En el darrer quart també s’aconseguí agafar més avantatge sense donar opcions al rival. Letals en la pressió i sortida al contraatac i bons percentatges des de la línia de triple. Cal millorar en defensa els atacs estàtics del rival i l’encert en tirs lliures