Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1600

Bunyola 3 - Escolar 2

Primera part de domini altern. El Bunyola amb l’advantatge de  que cada vegada que atacava per les bandes trobava la nostra defensa descomposta ha semblat que l’equip bunyoler s’apropava amb més perill a la porteria de l’Escolar. Al minut 8 el Bunyola marca l´1-0, amb el que acabaria la primera part. El porter gabellí ha tingut intervencions de veritable mèrit evitant anar al descans amb un marcador més ample a favor dels bunyolins. L’Escolar, en canvi, ha intentat arribar a la porteria rival amb un excés de tocs, cosa que ha anat fent més lent el ritme de joc i quan a la fi arribàvem a l’àrea rival ens trobàvem cada vegada amb la defensa i mitja molt ben col·locada, cosa que ha fet que el perill en atac dels verds-i-blancs pràcticament ha sigut nul.

El plantejament de l’Escolar avui ha canviat, passant del seu clàssic 1-4-2-3-1 al 1-4-1-4-1 però malgrat l’intent no a servit de res. A la segona part s’ha mantingut la mateixa tònica que a la primera. Ens marquen molt fàcil  i a nosaltres ens costa molt arribar amb perill a la porteria contraria. Minut 53, 2-0.
Al minut 78 Maya acursà distàncies, però dos minuts més tard el Bunyola tanca el partir amb el 3-1. Tot i això, en Maya, al minut 90 deixa el marcador en el 3-2 definitiu.

Això comença a pintar molt malament i no volem ser negatius. El crèdit per aconseguir l’ascens esta a punt d’exhaurir-se. Hem de fer un gran esforç i remar de valent per intentar canviar la dinàmica on hem entrat.