Temporada 2000-2001

  
















Primera Regional. Drets: Lara (delegat), Crespo, Pere ‘el Català’ (encarregat de material), J.A. Medina, Marcos Trinidad, P. Alzamora, M. Garau, P. Pascual, D. Flaquer, J. López, Manolo Trinidad, Biel Gili (preparador físic), Pep Fuster (entrenador). Acotats: J. Ribot, L. Flaquer, García, A. Domínquez, R. Ginard, Soto, X. Mena, G. Ribot.


Els entrenadors per a aquesta temporada van ser els següents.

FUTBOL / F.8 Prebenjamins, Benito Hernández / F.7 Benjamins, Pep Reynés i Manuel Trinidad / F.7 Alevins, Pep Fuster / Alevins F.11, Pedro Pascual / F.7 Infantils, Biel Gili i Rafael Alzamora / F.11 Infantils, Toni Ramos / Cadets primer any, Biel Torres / Cadets segon any, Toni Brunet / Equip femení, Agustín Muñoz / Juvenils, Pedro Alejandro / 1ª Regional, Pep Fuster / Entrenadors de porters, Carlos Faba i Jeroni Adrover / Biel Gili, encarregat de la preparació física de tota la pedrera, i Juan Trinidad com a coordinador esportiu de tots els equips de l'Escolar.

Aquesta va ser la primera temporada en què es va inscriure un equip prebanjamí de futbol.

A la presentació encara no se sabia els equips de bàsquet que es podrien inscriure, però tant Xisco Vives com Lorenzo González, els encarregats d'aquesta disciplina, comptaven amb Javi Macarro, J.M.Ferrera i Ani Muñoz.

Amb la col·laboració de l'Escolar aportant tota la seva infraestructura, el febrer de 2001, patrocinat per l'Ajuntament de Capdepera i organitzat per la Penya Madridista de Cala Rajada, va tenir lloc en Es Figueral un partit amistós entre els veterans del R. C.D. Mallorca i els del Reial Madrid. Després hi va haver un sopar a l'hotel Bella Playa, en el qual tots els assistents van contribuir amb un donatiu. Tota la recaptació d'aquests esdeveniments va ser per al Projecte Home, dedicat a la reinserció de drogoaddictes. Es van recaptar uns deu milions de pessetes que, després del sopar, en Toni Bauzà, president de la penya, va lliurar a Tomeu Català, president del Projecte Home.

Toni Bauzà, President de la Penya Madridista

El resultat d’aquest partit va ser RCDMalloca, 0 – Reial Madrid 2. Van jugar pel Mallorca, entre d'altres, el gabellí Tomeu Pascual (porter), Sahuquillo, Salas, Salvuri, Chea, Mir, Calvo, Morey, Riado, Nebot, Bauzà, Molondro, Trobiani, Miralles, Bussi, Compañy, etc. I amb el Reial Madrid, Llorente, García Cortés, Gallego, Sabido, Sanjosé, Butragueño, Michel, Santillana, Martin Vázquez o Magdaleno, etc.

L’àrbitre va ser Carolina Domenech.

Gols: 0 -1 Santillana, en rematar una centrada de Michel. 0-2 Martin Vázquez en jugada personal.

Els capitans del Madrid i el Mallorca

Al final de la temporada, com de costum, hi hagué el lliurament de trofeus als més regulars. Els premiats de Primera Regional van ser, per aquest ordre: José A. Medina, Luci Flaquer, Xisco Mena i Àngel Domínguez. El màxim golejador de Primera Regional va ser Pedro Pascual, amb 25 gols

Pedro Pascual, màxim anotador de Primera Regional


1ª REGIONAL

 

 

J

G

E

P

GF

GC

PTS

1

Badia de Cala Millor

38

25

5

8

80

36

80

2

Constància B

38

23

7

8

82

36

76

3

Algaida

38

22

10

6

81

52

76

4

Escolar

38

23

7

8

96

47

76

5

Porto Cristo

38

20

9

9

82

55

69

6

Patronat

38

19

11

8

88

36

68

7

Margaritense

38

19

4

15

58

52

61

 Com es pot apreciar, va ser una excel·lent temporada de l'Escolar, quart classificat, empatat a punts amb el Constància B i l’Algaida. Només el golaveratge li va impedir l'ascens. També va ser el màxim golejador de la categoria, amb 96 gols.

 Equip cadet


Va haver-hi, durant una temporades, intercanvis de partits amistosos entre veterans de l’Escolar i l'equip alemany Sportclub Sonnborn de Wuppertal. En una de les visites, l'equip gabellí va ser rebut per Herman Josef, alcalde de la ciutat alemanya, i per alguns mitjans de comunicació locals.

Un dels equips de veterans de l'Escolar que van jugar a Wuppertal (Alemanya)


Miquel Bestard