Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1542
20 esportistes del Judo Reshinkan s'entrenen al Centre de Tecnificació de Mallorca





Els judokes de Mallorca no volen més vacances i han començat molt seriosament els entrenaments oficials cara a aquesta nova temporada. Ja s'han fixat els objectius, copes d'Espanya júnior, cadet infantils, campionat de Mallorca / Balears absolut i el mundial màster, són les metes principals.

Sineu seu dels entrenaments federatius va acollir la primera convocatòria de la prova test de tecnificació en la qual prop de 80 van ser els participants en els 3 grups de treball que hi ha hagut per a aquestes ocasions, iniciació, perfeccionament i elit.

El Renshinkan participa aquest any amb 20 esportistes el principal objectiu és la millora del rendiment mitjançant el treball conjunt amb atletes d'altres clubs. En les edicions anteriors el club que dirigeix ​​Pep Mascaró va obtenir molt bons resultats a nivell fora de la nostra illa, números 1 del rànquing nacional, com és el cas de Jaume Cabrer o un tercer lloc aconseguit per Saif El Arjouni, a més dels dos bronzes i un septimo posat guanyats a la fase final del Ct. Espanya escolar de la mà de Jaume Cabrer, Saif al Arjouni i Lluís Lllull, respectivament

Els protagonistes del RSK curso 19/20 són els següents:

SAIF EL ARJOUNI, JUAN TONI GALLARDO, JAUME CABRER, LLUIS LLULL RIERA, AITOR FERNANDEZ DEL RIO, DAVID ARIAS CARRASCO, WASSIM EL ARJOUNI, SOY TONI FRANS THEUNISSE ,PERE ANTONI GONZALEZ ,MARC VIVES ESTELRICH, IRENE ALBA GALAN, NABILA ZEROUALI ,MARIA DEL MAR JAREÑO, JOSEPHIN DEUTGEN, ROUDAINA LAMTIRI, ANTONI BAUÇA, TOMAS PEDRO FIOL, SANTI ESPIRITUSANTO, JORDI JOAN NICOLAU i MARGA ROIG CARRIÓ.

Els professors responsables d'aquest equip són Manolo Peña, Pep Mascaró i Lluís Llull Parera.