Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2445
Pep Mascaró i Juan Andrés Martinez participen en el "Campus viking" 2008, de judo, a Noruega
Image

  Kongsberg, una ciutat propera a Oslo, molt famosa per les seves mines d’argent i per les seves pistes d’esquí, han acollit els 70 participants del “Viking Camp”. L’activitat té una setmana de durada   i participen judoques prevenients del centre i sud de la península escandinava.

Image

   Pep Mascaró juntament amb Juan Andrés  Martínez varen participar com a entrenadors “Trenere spanske” (entrenadors d’Espanya) i les seves ensenyances varen sorprendre gratament, de la qual cosa se va fer ressó un diari local, un pic acabat el curs.

Image

   La seu de “Campus víking” eren les instal•lacions de les afores de la ciutat, que eren totalment de fusta, a diferencia de les nostres edificacions. Hi havia 3 grups diferents d’alumnes: els infantils de 10 a 14 anys; els  júniors de 15 a 20 anys; i el grup de l’equip nacional noruec, ja que el club organitzador, el BK JUDO, té una dilatada trajectòria esportiva amb 43  medalles nacionals  d’or i innumerables medalles d’argent i bronze. La jornada era de 4 hores diàries  de  judo per a tots els grups, dos dematí dedicades al judo en terra i dues pel capvespre, dedicades al judo de peu. El curs va tenir una durada de 5 dies i les tècniques a treballar varen ser la forma base i fonamental pels infantil, les mateixes aplicades a la competició per als júniors i a l’alta competició per als participants de l’equip nacional.    

Image

   Una vegada finalitzat el curs varen rebre una forta ovació i varen ser convidats per a participar en properes edicions del “Viking Camp”.


Image

Josep Mascaró