Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2217
1998-1999 (1)

  


Primer partit, amb la gespa
acabada de col·locar





 

Al final de la temporada, a principis de juliol de 1998, es va inaugurar la gespa artificial. D’aquesta manera tots els equips deixaren de competir a sa Gravera i pogueren començar la temporada 1998-99 damunt la gespa acabada d’estrenar.
La inauguració va comptar amb la presència de Jaume Matas, President del Govern de les Illes Balears, sent Joan Pascual batle de Capdepera. La gespa va ser inaugurada oficiosament per l'equip infantil de l'Escolar en un partit final de la Copa President.

Principis de juliol de1998. Jaume Matas a la inauguració oficial de la gespa, amb Joan Pascual, batle de Capdepera, Pep Fuster, Llorenç Garau, Miquel Jesús Esteva i Pere Pascual.

Aquesta temporada, amb l’equip de Primera Regional dirigit, igual que l'anterior, per Pep Fuster, l’Escolar contractà per primera vegada en Biel Gili, que havia acabat amb excel·lents notes l'últim curs de l’INEF. En aquells anys, a diferència del que passa actualment, hi havia molt pocs preparadors físics, i l’Escolar una vegada més aconseguí ser pioner en la contractació d'un llicenciat. Al principi hi va haver alguns entrenadors que s’hi van oposar, perquè es pensaven que el treball del preparador físic envairia les seves competències tàctiques i de sistemes de joc. Però la primera temporada ja es va poder comprovar que el seu treball va ser ‒ i és ‒ posar-se a les ordres de l'entrenador, el qual li dicta les normes de com vol que prepari físicament el jugador per a la competició. Com a exemple, les dates de la temporada en què vol el jugador al cent per cent.

Un equip de futbol sala va debutar categoria femenina, sent Juan Trinitat Trini el seu entrenador. En Trini, aquesta mateixa temporada també entrenà un equip aleví de l’Escolar.

Una altra novetat en el si de l’Escolar va ser que, per primera vegada en la seva història, es van inscriure dues nines amb l'equip benjamí. 

El 21 d'abril es va jugar un partit internacional amistós, categoria cadet, entre la Selecció de Rússia i una selecció del Llevant de Mallorca.

Una temporada més, per Nadal el club obsequià els seus entrenadors i jugadors amb uns regals propis d’aquells dies. En el cas dels entrenadors, tant de futbol com de bàsquet, cada any se’ls regalava un equip de roba per no passar fred a l'hivern, tant en els entrenaments com en els partits, com es pot veure a la fotografia.

Miquel Bestard (president) lliurant a Pep Fuster (entrenador Primera Regional) el regal de Nadal.


20 /12/1998. Entrenadors de futbol i bàsquet amb la jaqueta nova, que va ser el regal de Nadal

Trofeus de final de temporada


Selecció de Llevant, amb els components de l'Escolar que hi van prendre part. Drets, esquerra dreta: 4t Raúl Valero, 5è Nene Domínguez, 9è Tòfol Irles, 10è J.A.Medina, 12è Marcos Trinidad, 13è Tomeu Fuster ‘Eulària’, delegat. Acotats, d'esquerra dreta: 1r Ángel Domínguez, 5è Raúl Sogorb, 6è Miquel Sirer.


Miquel Bestard