Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1637


 

Junior masculí

Bahia 59 – 66 CB  Capdepera
Gran partit de l’equip verdiblanc que van defensar com un bon equip i van atacar així com els va deixar l’equip rival, que va fer un gran treball defensiu. Com han demostrat durant tota la temporada, els júniors són un gran conjunt i quan el rival és exigent ells se creixen, això els fa encara millors jugadors i persones.
El partit va ser molt intents durant els 40 minuts, amb un estira i arronsa en el que el marcador es va vinclar cap els gabellins gràcies als dos grans darrers minuts que van realitzar

Sóller 75 – 55 CB Capdepera
Darrer partit de la temporada, com a l’anterior partit  els jugadors gabellins van entrar molt nirviosos i erraren cistelles fàcils que van permetre que el rival pogués treure 15 punts d’ d’avantatge al primer temps i que es va mantenir durant tot el partit. Els jugadors locals aprofitaren la seva alçada i duresa per aprofitar el seu avantatge.
Com ens tenen acostumats no  van deixar de competir en cap moment, inclús faltant  30 segons, els gabellins van seguir lluitant cada pilota.
Els entrenadors desitgen el millor per a cada component de l’equip , que enguany ens han fet gaudir del seu esperit lluitador: “Moltes gràcies Noah Ajoeb, Joan Lluís Terrassa, Tomeu Sureda, Miquel Jiménez, Biel Pérez, Toni Cruz, Mario Heredia, Enrique González, Manuel Godoy, Jaume Bonet, Mar Sánchez, Mateu Osses i Llorenç Moll... aquests són les grans persones que enyorarem molt. Fins aviat”

 



Infantil masculí

Felanitx 105 – 69 CB Capdepera
Gran inici de partit dels jugadors del CB Capdepera que en el partit van tenir dues baixes que va fer que tinguessin manco rotacions que les habituals. Fins a l’inici del quart temps el marcador anà molt ajustat, amb grans defenses i contra atacs ràpids per part dels dos equips. Quan el gabellins han flaquejat els felanitxers van aprofitar la seva superioritat física per ficar-nos en la nostra pista .

L’entrenador es mostrà molt content del partit realitzat, malgrat el resultat.