Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1566
Aconseguiren 8 medalles d’or, 8 d’argent i 14 de bronze


 

Prop de 300 joves promeses del judo mallorquí  es van trobar al pavelló de Sineu i van delectar el públic presents. Amb la presència de la quasi totalitat dels clubs de Mallorca, Sineu va ser una vegada més, el punt de mira d'aquesta magna competició valedora per a la classificació del Campioant de Mallorca. Les categories que estaven en joc eren la sub-9 (7 i 8 anys) sub-11 (9 i 10 anys) i sub-13 (11 i 12 anys)- La bona tècnica dels joves competidors i els impressionants ippones del nostre planter, mostren que el judo de la nostra Illa té un futur prometedor.

El Renshinkan va estar molt bé, a l'alçada de les circumstàncies, 8 medalles d'or, 8 de plata i 14 de bronze el convertiren en una de les millors places de la taula classificatòria. Els protagonistes són els següents:

Medalla d’or: IVAN PELEGRIN SANTANDREU, JOAN FONS SERVERA, ADRIÀ CARDOSO BAUZA, ERICK LADO TESSENOV, AITOR FERNANDEZ DEL RIO, ISMAEL GARCIA SOBRINO, XABIER FERNANDEZ CEBEY i FRANCINA FONS SERVERA.

 

Medalla de plata: LUCIA LEIVE HERRERA, DEBORA BRIGUITTE CORDOVA, SERGI FEBRER CASTRO, WASSIM EL ARJOUNI, JOAN FRANCESC MOLINAS, PERE ANTONI MARTINEZ, ASIER RODRIGUEZ i SOFIA LLULL LLOMPART.

Medalla de bronze: CANDELA ROLDAN VEGA, JOAN POZO MIRO, ADRIA SANCHEZ ESCANELLAS, JULIAN NIETO FORESTI, PAU SANTANDREU PERELLO, SEBASTIA BARCELO DURAN, ALEJANDRO NIKOLAEV, JOSE RAMON SANTANDREU, DAVIS ARIAS,  JAUME JOAN MAS, JOAN MIR SANTANDREU, MATEU MASCARO ROSELLÓ, TONI SANTANDREU LOZANO  i YAMILA MANZANO NADAL.