Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 428
Saif el Arjouni, del Renshinkan, medalla de bronze a la fase final del campionat d’Espanya infantil de judoSaïf, va estar apoteòsic el cap de setmana a València, seu de la fase final dels Campionats escolars.

Inicia molt bé la seva marxa cap a la medalla, guanyà el primer combat de ippon al representant de Múrcia, el segon el va perdre contra Madrid, entra  a la  respesca per al bronze i venç a Astúries i Madrid. Després en disputa per la medalla i venç per la màxima puntuació al representant de Rioja.
 

La Ciutat del Túria va ser la seu del Campionat d’Espanya per a aquesta edició 2019. Se va competir en 6 tatamis, en perfecta sincronització. Hi participaren uns 800 esportistes d'edats que oscil·len entre els 13 i els 17 anys, a  més dels tècnics, entrenadors, àrbitres, i col·laboradors,  tot un impressionant espectacle en aquest macro campionat.

També volem felicitar a l'Oriol Salvador i al seu professor José Sánchez, del judo es Castell de Menorca, per la seva medalla d'or; a Ogonna Ikeme i Andi González Bacigalupo, i al seu professor Udoka del Judo Can Pastilla, per les seves medalles de bronze respectivament.