Vist: 1749
Sporting Sant Joan.C.E  3 -  S'Alzinar.F.S.Euforia  5

S'Alzinar aconsegueix la quarta plaça matematicament i iguala la gran temporada que va fer l'any passat.

El partit va començar malament per S'Alzinar que va encaixar un gol al pocs minuts de l'inici, però l'equip va començar a rodar i agafar confiança damunt la pista i crearen moltíssimes ocasions. Pep Maria Sosa va marcar l'empat al minut 28, anant al  descans amb un encorajador 1-1.
La Segona part va va seguir igual, domini de l'equip gabellí i el Sant Joan pressionant molt a dalt i, quant podien, sortien a la contra. Així, al minut 38, els locals marcaren el 2-1 però ràpidament S'Alzinar va tornar empatar a 2-2. Els gabellins seguien tenint el control del joc i moltes ocasions, però en un xut de rebot dels Santjoaners varen fer el 3-2. A falta de 9 minuts del final, S'Alzinar va tornar a empatar 3-3. Quedant 7 minuts, va arribar el gol d'en Pepe Zafra. El Sant Joan tenia 5 faltes acumulades i a falta de 4 minuts feren la sisena falta. Tomeu Cruz marcà 3-4 de doble penal.
El Sant Joan va treure porter jugador, S'Alzinar defensà molt be el joc de 5x4 i, quan va poder, Pep Maria Sosa va robar la pilota i va sortir a la contra per marcar el definitiu 3-5 aconseguint un hat-trick. Tot un partidàs i la suma de 3 punts, importantíssims que ens donen la quarta plaça a la lliga.
El pròxim partit serà el darrer, es jugarà a casa el dissabte 27 a les 17:00 h. contra el campió de lliga R.C. Andratx.F.S. L'equip mereix el recolzament de l'afició.