Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1696
Puja a Primera B, una categoria nova per potenciar el futbol femení i que entrarà en vigor la propera campanya.



El Collerense ha tornat a fer les delícies del futbol femení balear amb el seu més que merescut ascens a Primera B. S'han imposat al Son Sardina, en el derbi palmesà de la categoria, i han apuntalat el seu objectiu de la temporada. El Collerense tornarà a representar al futbol balear a nivell nacional.

Un gol de Pili Espadas en el minut 61 i un altre de Rocío García al 92 n'ha tingut prou al conjunt del Coll per aconseguir una gesta d'incommensurable valor. Quan es compleix aquest any una dècada de l'ascens que va aconseguir el conjunt mallorquí a la màxima categoria del futbol femení, el Collerense ha tornat a fer els deures aconseguint l'ascens a aquesta nova categoria, de recent creació, i en la qual jugaran 32 equips de tot Espanya.

Al minut 90, el Son Sardina ha tingut l'empat des dels onze metres, però la campiona mundial sub'17 Cata Coll ha aturat la pena màxima per a alegria de totes les seves companyes. D'aquesta manera, el Collerense tornarà a ser el màxim representant del futbol femení balear, un equip d'on han sortit jugadors internacionals com Patri Guijarro, Virginia Torrecilla o Mariona Caldentey.

El 'Colle' ascendeix a Primera B, una categoria creada l'estiu passat amb l'objecte de potenciar el futbol femení i que entrarà en vigor la propera campanya. S'establiran dos grups, nord i sud, amb 16 equips, en una competició que pretén ser un incentiu per continuar avançant en aquest àmbit i atreure nous patrocinadors.

Com podeu llegir a la crònica, la gabellina Rocío García Fernàndez haestat un puntal en aquest partit i al llarg de tota la temporada. Amb ella parlàrem fa un any i mig en unaentrevista que la qualificàvem de promesa. Avui ja és una realitat. Enhorabona!!!!