Vist: 1846

Insular masculí
Capdepera Bolero 55 – 49  Alcúdia
Divendres, 22 de marc

Victòria del primer equip de Capdepera  contra l’Alcúdia en un partit  que es lluità en camp visitant, jugant els nostres coma a locals.. Des del primer moment se va poder veure que el partit seria de molt contacte, acabant els alcudiencs amb vàries antiesportives i els gabellins amb varis expulsats amb 5 faltes.

El partit va tenir alts i baixos, però finalment la victòria se vincles cap a Capdepera, després d’una finals d’infart.

S’ha de donar l’enhorabona a l’equip pel treball realitzat

Infantil masculí
Sa Cabaneta 67 – 53
Dissabte, 23 de març

Després d’un 25 a 3, als primers dos temps de joc era pràcticament impossible guanyar aquest partit. A Capdepera se va perdre d’un punt amb la visita de Sa Cabaneta, però  a casa seva no hi havia rastre de l’equip gabellí, que ens te acostumats a donar-ho tot a la canxa.

Havent començat el partit dos o tres  temps tard, el CB Capdepera va a tornar a ser l’equip que acostuma a ser: defensant dur i atacant la cistella rival, Van faltar aquest primer temps per  guanyar aquest partit  que al final se quedà palès que era assequible.

Júnior masculí
Hispania 61 – 77  CB Capdepera

Partit que es presentava difícil per l’equip gabellí, contra un rival molt dur a una pista complicada. No van aconseguir ficar-se en el partit fins el tercer quart, amb males passades i badades en defensa, que va fer que l’equip contrari tot d’una agafés confiança.

Passat el descans l’equip de Capdepera va pujar una mica més en defensa. Però va ser al darrer quart quan, en 3 minuts, van aconseguir encadenar unes grans defenses que permeteren aconseguir un parcial de 18 – 0 i aconseguir tancat el partit.

Cal assenyalar les importants baixes de Miquel Jiménez i Jaume Bonet, que són els jugadors alts de l’equip, deixant a n’Enrique com a únic jugador alt.