Primera victòria de l'equip de Capdepera!

Dimecres 20 de Febrer
Parque Nereida Suites Hotel 3- Oceans Beach Club Son Ferrer 1
Sets: 21-25/ 28-26/ 25-20/ 26-24

Jugadores: Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Marta Rodríguez, Marta Muñoz, Valentina Fuentes, Lena Torremocha, Ainoa Pérez, Isabel Moore,Gloria Reche, Maria de Carmen i Ariadna Garrucho.

Es jugava el partit entre dos equips de la zona baixa de la classificació, encara que el nivell de l'equip contrari era una mica superior, però sabíem que era un partit on hi havia opcions per intentar donar la sorpresa i aconseguir la victòria.
Començà el partit i la dinàmica va ser quasi la mateixa de sempre, entrant amb nervis i por. Al primer set ens costa molt entrar en joc, i veiem com el marcador es decantava cap a l'equip contrari amb un ajustat 20-25.

A partir del segon set les nostres van fer una petita reflexió i vam començar a reaccionar. L'altre equip estava al mateix nivell que nosaltres, ja que feien moltes errades i per això, per què no donar la sorpresa i anar aconseguir el partit?

Així ho van fer, lluitant cada punt, intentant que la pilota no toques a terra i sense fallar cap servei. Amb molt d'esforç i ganes veiem com el marcador pujava a favor nostre, i ja no era sols un set el guanyat, sinó que eren dos!
Anant amb un 2-1 a favor, començava el quart set, que podia ser definitiu per nosaltres i aconseguir la victòria, però vam entrar al camp amb molts de nervis, ja que no s'havia aconseguit arribar a aquest punt en cap moment de la temporada. Les jugadores van entrar una mica desorientades i l'equip contrari s'aprofità i anant pràcticament tot el set pel davant fins als punts finals, on es van viure amb molta intensitat i nervis. Les nostres no abaixaren els braços en cap moment i finalment amb un ajustat 26-24 l'àrbitre xiula el final de partit que ens donava la victòria!

Dins el poliesportiu de Capdepera tot eren cares de felicitat i alegria! Va ser una victòria important tant per les jugadores, cos tècnic i famílies, ja que és una recompensa després de tot l'esforç realitzat durant tota la temporada i que ens dóna ales per seguir lluitant i seguir treballant amb més ganes cada dia.
I com podeu veure, l'èxit s'arriba aconseguir amb la suma de petites i senzilles accions realitzades durant el dia a dia, durant mesos i durant la temporada.
I no ens oblidem de totes aquelles persones que ens han ajudat a fer que aquesta victòria sigui possible! Moltes gràcies!