Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1661

foto d'arxiu

Resultats bàsquet. Jornada 10 febrer 2019

Minis
Son Servera CB – Capdepera

Gran partit dels minis del CB Capdepera. Partit complicat amb l’equip segon classificat. Partit molt entretingut desenvolupant un gran joc per part dels dos equips, amb moments de gran bàsquet per part dels nins.
Darrer partit de la primera lliga, ara cal seguir fent feina per a seguir millorant.

Júnior masculí
CB Capdepera 52 – 70 CB Sóller

Després d’un molt bona primera meitat, en la que els júniors ho feren tot bé, es va arribar al descans guanyant de 10 punts, al primer classificat de la categoria.

Però al tercer període l’equip gabellí va sortit confiat i el Sóller, amb una major intensitat i agressivitat junt a una defensa zonal, aconseguiren dur el partit al seu terreny i es va acabar el tercer quart guanyant de 2 punts.
El darrer període se  va seguir amb la mateixa dinàmica i tres triples seguits del Sóller a falta de 2 minuts per acabar el partit, va decantar l’encontre a favor dels visitants. 

Sènior masculí
Capdepera Bolero 82 – 80 Àgora Portals

Partit molt renyit , trepidant, entre els conjunt sènior de Capdepera i l’equip de Portals Nous.

El partit començà be per l’equip local, que aconseguiren generar un avantatge de fins a 12 punts en el marcador. Malgrat tot, uns minuts de joc dolent al final del partit van provocar una temps afegit. Finalment la victòria quedà a Capdepera, gràcies a un gran treball d’equip.

Aquest partit dona una mica de suport a l’equip sènior, que segueix amb moltes lesions i que només poden treure els partits amb l’inestimable ajuda dels jugadors de l’equip júnior.

Enhorabona a l’equip pel treball i esforç realitzat.

 

Infantil masculí
Molinar 45-  CB Capdepera 51

Patit complicat el disputat al camp d’Es Molinar, però ben executat pels infantils que sempre el varen dur controlat. Hi van mantenir un gran nivell d’intensitat, però les precipitacions van ser les causants que  no es poguessin anar en el marcador per pèrdues  beneites.

Finalment, una  vegada que l’equip gabellí va saber aprofitar les seves ocasions i no van permetre cistelles fàcils a l’equip rival, el partit es decantà a favor dels gabellins.

Enhorabona als jugadors, i a seguir amb aquesta dinàmica.