Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1598




26 gener 2019
Infantil masculí
CB Capdepera 65  – 66 Sa Cabaneta

Partit d’infart en el que l’alternància en el marcador va ser la tònica de tot el partit. Un i l’altre equip van lluitar fins el final, quan la balança se decantà cap el costat contrari. En el partit destacaren les moltes pilotes perdudes i algunes badades en la defensa, que van resultar el handicap per l’equip gabelló. Cal seguir treballant

 

26 gener 2019
Júnior masculí
CB Capdepera 74 – 26 Hispània

Bon partit de l’equip local. Els juvenils del Capdepera van fer front a un rival molt lluitador i se’n sortiren.  Correguent el contraatac ràpid i ma un bon encert en la mitja distància, davant una zona estancada. Però el més important és que els jugadors segueixen creixent com a persones.

 

26 gener 2019
Sènior masculí

CB Capdepera Bolero 54 – 77 Molinar
Nova derrota de l’equip sènior, en un partit complicat  per la quantitat de lesions que té l’equip. El partit va començar amb 5 sèniors i 4 júniors,  i als pocs minuts de partit se lesionà un dels jugadors sèniors. Malgrat tot, durant tot el partit l’equip gabellí no va deixar de lluitar ni un moment. S’ha de donar les gràcies als júniors pel seu recolzament, ja que van haver de jugar dos partits seguits.