Vist: 1538
S’Alzinar.F.S.Euforia 4 - 3 Sporting Sant Joan.C.E.”B”

Important victòria obtinguda per l’equip de Capdepera. A la primera part, S’Alzinar va sortit enxufat i es va posar 3-0 fent un molt bon joc. Però a la segona part, el Sant Joan va sortir a pressionar amb molta intensitat i, amb mala sort, l'equip gabellí es marcà un gol en pròpia porta, fruit d’un corner en contra 3-1. Això va fer que l’equip visitant es fiqués al partit i marcàs el 3-2, el partit estava romput i, a falta de pocs mintus pel final l’àrbit va pitar doble penal a favor del Sant Joan. i va expulsar a un jugador local per la falta i les protestes. El Sant Joan va marcar el doble i empatà el partit just quan quedaven 2’.  S’Alzinar va treure porter jugador i als darrers 10 segons Jaume Pillu, de cap, va marcar el gol de la victòria.

Aquests disputats +3 punts permeten mantenir a S'Alzinar en 4ª posició una setmana més !

Dijous 31/1 juguen el darrer partit de la primera volta a casa del líder, l’Andratx F.S, que ha guanyat tots els partits fins ara. Serà un partit difícil.