Vist: 1956
S’Alzinar.F.S.Euforia 6 - 4 U.D.Plasol

Partit molt disputat contra un bon Plasol que va començar molt encertat plantant-se amb un 0-2 als pocs minuts. Però S’Alzinar va saber reaccionar i va empatar el partit abans del descans 2-2.

A l’inici de la segona part, l'equip local va marcar el 3-2 però el partit es mantenia molt igualat i l’equip visitant va remuntar posant-se amb un 3-4. Quan quedaven 5 minuts pel final, i fent porter-jugador, el porter del S’Alzinar Manu Arenas va marcar l’empat 4-4 amb un golàs a l’esquadra. Al minut següent els gabellins marcaren el 5-4. El Plasol va acabar el partit jugant amb porter-jugador però l'equip gabellí va marcar el definitiu 6-4.

Cal destacar l’actuació del Porter Manu Arenas, que va fer un partidàs, salvant moltíssimes ocasions dels rivals i marcant un gol clau; i Juanito Ramirez que va fer un hat-trick !

Un partit molt difícil i emocionant! Amb aquest +3 punts, s'Alzinar futsal es situa a la 3a plaça. El proper diumenge juguen  a Palma, a les 12:00h: La Salle.F.S - S’Alzinar Futsal Euforia.